Jan 31, 2012

The Ipar Duai

24th January 2012. The Gardens + Mid Valley Megamall


" There are those who give with joy, and that joy is their reward. "
Khalil Gibran






Kami memang rapat.Rasanya ada antara korang yang kenal blogger B2B Tqah Misdar ni ( http://tqahmisdar.blogspot.com ) Dia merupakan tunang adik bongsu saya, Akmal.Saya pulak tak de adik perempuan so bila ada bakal ipar baru ni boleh la menumpang kasih adik perempuan.Senang cerita bila ada apa-apa event seperti kenduri kat kampung, Tqah ni kena ada la.Kalau tak rasa macam tak de geng pulak


Last week lepas pergi makan-makan di rumah kawan, kitorang pergi berjimba-jimba di Mid Valley & The Gardens.Window shopping.Tak shopping apa pon.Cuma pergi makan kat Pizza Hut.Sementara tunggu pizza sampai...kami camwhoring dulu..hehe


Mr Kudud sudah ada Blackberry baru..huhu.Menjak-menjak ada girlfriend baru ni memang tak melayan saya sangat la.Nak borak pon pakai twitter je.Bayangkanlah..haih..Memanjang berkepit dengan BB buruk dia tuh :P



Pizza sudah sampai !! Mari makan!!


Hari tu mid valley penuh macam sardin.Kitorang jalan-jalan je..niat di hati macam nak shopping tapi tak jadi.Kena fikir dulu...hehe


The Ipar Duai...


Tqah yang comel macam kakak ipar dia jugak...ngeh ngeh ngeh


Yang ni tak comel


Nanti kita jalan-jalan dengan Akmal ngok ngek pulak yer :)



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK


20 comments:

laskar pelangi said...

bestnyeee makan piza!

hazanis said...

cantik2 gmbr kat sini...:)

milo said...

wahh lawa gambar...nak tau, camera ape ni ye?? :)

ascil.punye.lah said...

nak pizza satuuuu.

Sharif said...

Nice

♥MAMASYAZA♥ said...

bertuah tyqah, dpt bakal kakak ipar yg sporting n baik hati

..::..aRe-Na..::.. said...

cantik2 gmbr neh..pas2 makanan pun sodap hehehe...

mizmarmalade said...

Aiceh, sweetnye kalian.. hehe! tetiba rasa lapar bila tgk such a yummylicious food! :')

kocix! said...

untung la jd ipar duai..huhuhu

tqahmisdar said...

wah!terharunya sy..hihi

Liza Razak said...

@laskar pelangi : mmg best kalau jarang2 makan..hehe

Liza Razak said...

@hazanis : thank you :)

Liza Razak said...

@milo : Thank you..saya pakai Canon 60D :)

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : alamak..dah habis la !!

Liza Razak said...

@sharif : thank you :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : hehe..

Liza Razak said...

@are-na : thank you sis

Liza Razak said...

@mizmarmalade : thank you :)

Liza Razak said...

@kocix : seronok tau :)

Liza Razak said...

@tqahmisdar : terharu ke? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...