Jan 19, 2012

Silalah Ambil Saya Jadi Model


" The Smallest Feline is a masterpiece "
Leonardo Da Vinci


* Photographed & Edited by Liza Razak


Hai..nama saya Cooter.Saya adalah seekor kucing kampung.Dikutip oleh mummy saya 7 bulan lepas.Cita-cita saya ingin menjadi model setanding dengan kucing-kucing Persian yang selalu berlakon dalam iklan Whiskas dan Friskies.Memandangkan saya ni spesis kucing kampung so semua director iklan tak teringin pon mengambil saya berlakon mana-mana iklan. Kesiannyer saya...kenapa?? kucing kampung muka tak komersial ke?? Please tell me why...

Maka dengan sebab tersebut saya memujuk mummy saya untuk membuat portfolio untuk cat modeling.Mana la tau Whiskas nak ambil saya berlakon iklan.Mummy saya pon belasah je la since muka dia pon tak berapa nak komersial letak dalam blog dah.Saya pon cute ape...pandai jugak posing-posing sikit...

Ada sesiapa minat nak ambil saya jadi model biskut kucing?? Brand cap ayam pon ok.Saya terima je.Janji boleh masuk TV..hehe.Saya memang gila glamer..




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK



18 comments:

.: iEyLa :. said...

ke mummy die yang nak nih...
menyampaikan hasrat hati yang terpendam..hihi

♥ Elin ♥ said...

hi! cute.. :)

Cik Saila said...

cooter chomel sangat2..
kucing kampung tetap comel :)

NUR AYNIE said...

hihihi,,,comel3x...model friskes iihihih

Liyana said...

kucing kampung comel ape, dorang bijak sikit dr kucing persian, hihi

name kucing sy gopal, beliau adalah sgt kampung, bahaha

♥ p a a n i ♥ said...

hahaha..so cuteee... harap2 ade tawaran utk iklan nti...hehe

Nikisa Izas said...

tertarik tgk mata cooter yg sgt cantik tu:)

cik chopu said...

aha, nama pun dah tak macam kucing kampung.

Raden said...

taik lalat kat mulot tu sgt outstanding oke. baiklah..kamu leh jd model biskut

KhaiRin - anies said...

nk geget kamooo duluuuuu

syirah rasid said...

say ; hi kucing! saya takot gn awak T.T

KaK LimAh Si SupiR said...

cooter! pliz be my model :P

chemay said...

kat tepi tuh tangan dia ?
comel!

sharz syaz said...

comelnye dier!!!!

pandai amik gambar.. :D

Nur Aischa said...

comelnya cooter!!! auwww :D

ascil.punye.lah said...

aih ada bakat apa kucing ni.sama cam mummy dia.

narumi sakura said...

hahaha KAWAI!!!(cute in Japanes) LOLS

syakey said...

meoww! comel mcm gengsterr kampung pisang ja. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...