Jan 6, 2012

Amante Segreto

Pappa Rich, One Utama.29th December 2011.Amante Segreto (Secret Lover)



Life without love is like a tree without blossoms or fruit.
Khalil Gibran




Motif gambar ni?? Saje nak tunjuk betapa hodohnya muka bile buat aksi mulut itik kegemaran orang ramai ni.Kalau orang lain buat comel la, kalau saya yang buat,macam.....( Sila isi tempat kosong )


Berdating ala-ala secret lover di Pappa Rich One Utama.Mana taknya, kopitiam tu kosong kat luar..Mari berlakon ala-ala telenovela ! Isteri orang dating dengan lelaki lain...ngeh ngeh ngeh


Lelaki LAIN itu adalah seorang lelaki berpangkat Datuk (tapi kurus keding ).Beliau adalah  DATUK KUDUD.Punya isteri di rumah.Tetapi gemuk dan pemalas.Antara sebab itu beliau mencari Amante Segreto (Secret Lover) di luar.



Tempat dating mereka selalunya tersorok seperti ini.Supaya tiada orang memerhati..dan juga paparazzi Harian Metro yang selalu mencari berita-berita PANAS!! Tak mahu nanti cerita mereka dipaparkan di muka utama surat khabar Harian Metro " Skandal Datuk K Dengan Isteri Orang".Owh...mereka tidak mahu itu semua...


Cerita ini hanya rekaan semata-mata.Tiada kena-mengena dengan hidup ataupon yang telah meninggal dunia.Saje reka cerita...hehe


Photographed by Imran Izham | Edited by Liza Razak



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK



20 comments:

.: iEyLa :. said...

ala sis ni...
baru nak feel cite skandal kelas atasan...
tetibe dah CUT je dah..hihi

My Life's Journey said...

salam pekenalan ..comel aje empunya blog ni .. walaupun buat mulut itik tapi tetap cantik ..chak!

♥ p a a n i ♥ said...

cantek lah gambar2 yang di-snap semua ni :)

anitadiana said...

salam perkenalan comel-comel pic kat blog sini...

KhaiRin - anies said...

laaa smpi situ je?

cik chinta said...

wah kak. nape pipi makin tembam? he5. buat muncung itik pon cute la. hi2.

3no gr33ny said...

mmg buruk pon posing cmtu..tak kiralah sapa pon sbb Allah dah ciptakan sebaiknya dah utk kita...

ascil.punye.lah said...

haha berangan jadi macam dalam telenovela ya.amboiii=)

Faza said...

nice shoot!

MaryaYusof said...

Dato' Kudud tu mmg xboleh blah...hehee... baru nak feeling cerita cinta 3 penjuru nih...dah abes... :(

hani said...

oh.. itu namanya muncung itik?haha.. okey, aku baru tau.

Alin Marlini said...

i'allah..maybe one day dpt pangkat datuk tu tol..tol..hehehe

Syafiqah Alkaf said...

menarik jalan cerita sis, haha:)

Dalila Hamid said...

itu aja?..

Bitt (double IS) said...

lama tak tengok telenovela...hehehhehee nice pic

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

aniswany said...

owner yang comel =)

cik aletheea: said...

wah...bulat muke... tapi cute ;p

safinah rashid said...

why laa kakak soooooo cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...