Jan 30, 2012

Lights & Architecture

Putrajaya.20th January 2011

" Forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.  "
Khalil Gibran





Saya suka Putrajaya di waktu malam.Kenapa? Sebab saya suka tengok gabungan cahaya lampu dan bangunan yang klasik Tambah lagi kat jambatan Putrajaya tu...Selalu kalau boring tapi tak tau nak melepak mana, saya, Mr Kudud dan adik saya, Peloq akan grab camera, tapau burger tepi jalan dulu dan gerak terus ke Putrajaya.Spot favourite kami dah tentunya Jambatan Putrajaya.Senang je,park kereta tepi jalan dan makan burger sambil borak-borak.Jangan risau sebab ada ramai orang kat sana lepak-lepak.Happening jugak tau.


Haritu lama jugak kami kat sana,photoshoot kononnya sambil test flash Nissin Di622 Mark II baru.Sayangnya saya tak beli tripod lagi.Kalau tak, lagi banyak gambar boleh snap.Haritu saya cuma bawak lens 18-200mm je.Serious seronok experimen dengan DSLR ni.Sebab banyak sebenarnya kena belajar untuk asahkan skill.Melambak jugak gambar yang blur (Nampak sangat tak pandai lagi :( hehe  ) Tapi yang penting kami betul-betul had fun malam tu.Duit pon save sebab Putrajaya tu dekat je dengan rumah.Lepas ni kami nak buat aktiviti macam ni sebagai aktiviti mingguan.Ermm....lepas ni ke mana pulak ya?? Ada idea??









Photographed by Imran Izham
Edited by Liza Razak




From Puchong With Love,
LIZA RAZAK



6 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..ok jgk klu lepak kt sni kan sis..
budget pon save..tmpat pon cantik :)

ascil.punye.lah said...

serius cantik semua gambar.

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik, akak blum penah berpeluang melepak kat sana sebelah mlm

♥ p a a n i ♥ said...

cantikk. warne warni ;p

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan... nice picture dlm entri ni... saya suka!

Wawa Tasliman said...

i love your picture.. next time if nak pergi amik gambar, ajak i sekali ye.. may i know your setting..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...