Sep 17, 2011

Masquerade

Stay mad, but behave like normal people. Run the risk of being different, but learn to do so without attracting  attention.”
-Paolo Coelho


Saya sekarang sangat obses dengan masquerade.Dulu gila owl necklace dan charm necklace...sekarang masquerade pulak.Ini semua sebab saya terbeli kat Bershka bulan lepas.Unik kan?

Long necklace actually aksesori wajib saya kalau keluar..Saya ada banyak long necklace collection.Ada sesetengahnya saya dah tak pakai.Maybe nak let go je.Cara paling senang nak menggayakan baju...cuma pakai long necklace,outfit mesti jadi menarik.Sebab tu saya suka..

Saya suka beli aksesori kat Forever 21,Cats Whiskers, dan Diva.Tapi jarang beli aksesori sebenarnya sebab saya lagi suka beli baju..hehe.Saya sangat cerewet beli aksesori.Kalau unik dan berbaloi dengan harga baru saya beli.

Kalau korang tau kat mana boleh dapat masquerade necklace kat KL ni,bagitau saya ok? Saya nak kumpul buat collection.Korang suka design macam mana pulak.Mari laa share dengan saya.Sharing is caring kan :)


From Puchong With Love....







46 comments:

Nikisa Izas said...

cantik necklace tuh..i selalu cari kat fleamarket jea..byk yg unik and cantik..:)

Anisa Hang Tuah said...

cantiknya..

einz miszmessy said...

heeeeeeeee.....hahaha....nice necklace~

Rtp Farra Arisha said...

that necklace is so nice and it suits on u..di indonesia mall pun byk dijual aksesoris macam ni..murah2 lagi :)
we share the same hobby..as i love to collect many accesories too!! hehe..

i love the flowers design..many kind of flowers necklaces i got ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik, tak penah jumpa lagi necklace camni

Etong said...

hehehe cantik masquerade tp entah bila dpt pakai tu kan sis hehehe love ur pictures dear!

Syafiqah Hashim said...

sy suka necklace yang unik and simple but adorable...kalau dulu sy suka owl necklace gegila..dah ada 7 jenis owl dah, sampai ada yang tak pakai2 lagi..agagagaaa...
but sis punya necklace tu memang simple and pretty!!! boleh blanja sy satu..ehee~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt unik...

putput said...

I LIKE!
sy mencari necklace masquerade:)
x sbr nk tggu kat mna sy boleh beli necklace yg cantik2 n charming^^

Novelgurl said...

wah..pengumpul koleksi upenya..hihi sy ap pun x kumpul. XD

hakamah hamyadi said...

unik dan cantik...kat jonker walk mlk ada kot..hehehe..promote mlk plak

syieda_joy said...

cantek...model die pun cntek.. ^_^ hihihi

Miss Dolce and Gabbana said...

first time msk sini terus fall in love with this blog.those necklace look awesome! :))

♥cmª shIemª♥ said...

nice pic~~~!
dulu cma minat kumpul cincin..
segala jenis cincin sekecik2 sampai la sebesar2 cincin..
tp sekarg x kumpul dah..huhuhu...

xtau la mne kedai2 eksesori masquerade ni..
huhuh

btw..thengs for drop by my blog..salam perkenalan...

Sufia Mahzan said...

Singgah sini & jadi follower #1160 :)

Saya guna skin therapy oil tu nmpk OK. My niece guna Bio Oil. Dia kata mcm tak berkesan je. Trylah..nnt update ye? :)

hanabunga said...

waah bestnyaaaaa suka bab bab fashion ni :)

cik dila said...

heee,kite setakat tgk org pakai je. kalau kite yg pakai rasa janggal.. ;)

cik fa said...

wahhh..cntik..if nak let go ur long necklaces..let me know k...

Tholeha Mustapa said...

cute nye! hehe macam saya tak pandai nak pakai accesories tp suka tgk! :D

SoLy SoLicious said...

love masquerade too

.diannorhayati. said...

ahh cantik nyeee :DDD

tp xde mase utk pergi membeli belah sbb busy keje T.T


thanks singgah my blogg :')

eva said...

yup accesories menyerlah kan lagi outfit.. sama gak mcm sy.. lebih kepada bj.. kalau accesories cerewat sgt. hehe..

masquerade looks mystery n sexy!

Sarah Mohd Saleh said...

i love all those brands u ve mentioned.sgt cntek kann baju mereka ;)

Liza Razak said...

@kikisa izas : tu laa..kat flea market mesti lg murah kan

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : tengkiu :)

Liza Razak said...

@einz miszmessy :tengkiuu :)

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : yeah..we have the same interest..nanti jgn lupa upload ur collection !!

Liza Razak said...

@mamasyaza : tengkiuu

Liza Razak said...

@etong : thank you :)

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : same la kite...gile owl necklace :)

Liza Razak said...

@meniti senja : terima kasih

Liza Razak said...

@putput : try cari kat forever 21..by cantik2

Liza Razak said...

@novelgurl : baju kumpul tak ?

Liza Razak said...

@hakamah hamyadi : a ah laa kan..jonker lagi special dan unik

Liza Razak said...

@syieda_joy : tengkiu :)

Liza Razak said...

@miss dolce and gabbana : tengkiu so much

Liza Razak said...

@cma shlema : wahh..awak pulak minat kumpul cincin

Liza Razak said...

@sufia mahzan : hujung bulan ni nak cuba laa...nanti saya review kat blog ok

Liza Razak said...

@hanabunga : me too !!

Liza Razak said...

@cik dila : boleh cuba design lain.mesti cantik

Liza Razak said...

@cik fa : Insya Allah..I'll let you know ok?

Liza Razak said...

@tholeha mustapa : terima kasih :)

Liza Razak said...

@soly solicious : yeah..same !!

Liza Razak said...

@diannorhayati : x pe..online kan ada :)

Liza Razak said...

@eva : yup..true

Liza Razak said...

@sarah mohd saleh : tengkiuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...