Sep 28, 2011

WW : The Eyeliner


Elegance is a question of personality, more than one's clothing.
Jean-Paul Gaultier


Chanel eyeliner saya sudah habis.Sedih

Plan nak tukar baru.




Sesiapa yang pernah pakai Bobbi Brown Eyeliner & Benefit Bad Gal Liner ni..sila review sket kat saya ya.Sharing is caring :)



From Puchong With Love...






16 comments:

Shu Shinju said...

kite pakai maybelliane jer...mmg best..:)

Mak Izz said...

pakai eyeliner avon dan silkygirl je :) harga mampu milik :B

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

make up lagi...
heee...

meaw said...

tak penah pakai gitu,hee

h4ni3 said...

hehe
saya pakai maybelline jer
baru namblas hengget ;)

Run Away said...

Sy guna Eyeliner luna jew...ada pelbagai wana hik....jangan guna keryon dah....;d....guwau jew...Sy guna eyeliner apa jew..tak tentu tehadap satu jenama...;d

kroerysher said...

TRY GUNA MAXFACTOR...BEST JUGAK

Yati said...

Tak pakai pun eyeliner. :)

Liza Razak said...

@shu shinju : tu laa...saya dah cuba tapi x sesuai dgn kulit saya.jd mata panda..huhu..sedih2

Liza Razak said...

@mak izz : avon tuh mcm boleh cuba je :)

Liza Razak said...

@meniti senja : biasa laa orang pompuan..hehe

Liza Razak said...

@meaw : nanti try laa pakai :)

Liza Razak said...

@h4ni3 : saya dah cuba tp x sesuai :)

Liza Razak said...

@run away : ye ke? mesti byk brand awak dah cuba kan

Liza Razak said...

@kroerysher : max factor ni mcm menarik..

Liza Razak said...

@yati : bestnye kalau dapat muka jenis x perlu pakai mekap pon dah cantik.saving !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...