Sep 26, 2011

Thrift.Vintage.The Old Blossom Box Store



Ini antara gambar-gambar yang saya sempat snap semasa bershopping di Old Blossom Box Store baru-baru ni.Dah lama sebenarnya tak shopping di sini.Selalu jumpa Jezmine di bazaar je.Kali ni lagi best sebab dapat berborak lama dengan Jezmine dan try baju-baju yang cute.Akhirnya saya berjaya beli mustard yellow long cardigan

Thank you Jezmine sebab reservekan cardie ni sekejap...last piece pulak tuh.Dah lama saya cari cardigan warna mustard yellow yang cantik macam ni :)



















From Puchong With Love...






37 comments:

.: iEyLa :. said...

cute la sis.. ;)

Hidayah Rusli said...

cantekkknyeeeee ;)

O'gosh said...

jangan lupa post pic pakai cardie baru tu ye...hehe

aTy _faRed~ said...

ai dah lame teringin nak pergi shopping kat kedai ni.. bukan jauh pon dari umah family..tapi tak sampai2 jugak...

mimiey said...

omg! cutenya !!!!

h4ni3 said...

comelnya kedai ni

meaw said...

kedai dia sangat comei! geram kita,hehe...

IFA Athirah said...

bju jezmine mmg cntik2!!nway,nk tgk gak rupa crdugan mustard tu ;)

dyg said...

cute..design mesra pelanggn.,bagilh kita tgk cardign tuh

♥MAMASYAZA♥ said...

kedai yg cumelll

Nikisa Izas said...

Liza..btw this award for you..
lets check..:)

http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2011/09/liebster-blog-award-from-ichabella.html

nadiaazira said...

tak sabar nak tengok u pakai thats cardi... =)

Anisa Hang Tuah said...

CANTIK :)

puteri ain said...

lawaaaaa :) sukaaaa :D

Mak Izz said...

cutenya kedai dia. jezmine pun cute. eh eh liza pun cute jugak....

einz miszmessy said...

omeynye kedai tuh!!!

Mek Norfa said...

kedai dia sangat lawa & cute.. nati boleh la model kan baju cardigan baru tu yer

Liza Razak said...

@ieyla : betul tuh..memang cute :)

Liza Razak said...

@hidayah rusli : memang cantik

Liza Razak said...

@O'gosh : Insya Allah..nanti saya upload ok ?

Liza Razak said...

@aty_fared : nanti kalau ade time try laa pegi :)

Liza Razak said...

@mimiey : cute kan?

Liza Razak said...

@h4ni3 : :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : sangat cumil ! :)

Liza Razak said...

@nikisa izas : thank you so much..terharu nyer :)

Liza Razak said...

@nadiaazira : nanti saya upload ok :)

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : tu laa..kagum tgk

Liza Razak said...

@puteri ain : saya pon suka jugak..ngee

Liza Razak said...

@mak izz : tengkiuu sis

Liza Razak said...

@einz miszmessy : comel kan??

Liza Razak said...

@mek norfa : Insya Allah..nanti saya upload yer

Liza Razak said...

@meaw : kite pon geram jugak..rase nk borong satu kedai

Liza Razak said...

@ifa athirah : kat entry baru saya ada gambar cardigan tuh

Liza Razak said...

@dyg : kat entry baru saya ada gambar cardie tuh :)

nadiah yaya said...

nice gile!!!!!! nak jugak pegi sini

Liza Razak said...

@nadiah yaya : nanti ade free time..awak shopping la kat old blossom..comel2 tau

u.m.i.e said...

alahai tengok kedai comel macam nie conpem nak beli brg kat situ ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...