Sep 27, 2011

Open House Lagi

Open House ACA Pacific.Taman Putra Perdana.24th September 2011

We can never judge the lives of others, because each person knows only their own pain and renunciation. It's one thing to feel that you are on the right path, but it's another to think that yours is the only path.
- Paolo Coelho


Sekarang ni memang musim open house kan...company Mr Kudud pon tak terkecuali.Sabtu lepas kitorang pergi open house company di Taman Putra Perdana,Puchong.Sampai pon agak lewat,dalam pukul 3.30 petang.Tapi nasib baik makanan masih banyak lagi.Ada kambing bakar,nasi minyak,bihun goreng,kuih-muih,sushi dan macam-macam lagi.Apa lagi....kiorang sental je semua makanan yang ada.

Satu perkara yang menarik pasal staff company Mr Kudud ni,diorang ni semuanya friendly.Tak kisah laa pangkat apa pon.Especially manager Mr Kudud ni (Gambar atas )Sangat baik dan sporting ok !!...Kami siap boleh lepak sama-sama lagi.Mula-mula segan jugak, tapi lama-lama tuh dah boleh borak-borak macam kawan :)

Di bawah ni antara gambar-gambar yang kitorang sempat snap hari tuh..


P/S : Sempat lagi  saya pakai Mustard Yellow Long Cardie Old Blossom Box tu kan...Sangat berbaloi beli.Selesa sangat walaupon hari tuh agak panas.



From Puchong With Love...






38 comments:

.: iEyLa :. said...

sngt chantekk la sis.. ;)

Shu Shinju said...

liza..awak kelihatan sgt cantik !!!!!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semua voge2...
heee...

oshinz said...

sis, ape kate buat toturial camne nak pakai shawl like ur style.. heheh. suka la tengok sebab tutup dada dan kemas je.

Hidayah Rusli said...

akak liza cantekkkkkkk suke tgkkk style akak :)

Mek Norfa said...

hevoc nye.. memang la cardigan tuh

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cun
anyway mlm ni jgn lupa masak menu sup daging tu ekkk, cicah ngan ayaq asam, sedap tu

Mak Izz said...

yippiee.. inilah cardi nya :) CHANTIQUE!

O'gosh said...

omg..mmg sangat cantik....skinny tu paling suka...x sabar nak tunggu bole pakai balik...huhu

meaw said...

cardie tu lawo sis! kita suka :)

Rtp Farra Arisha said...

musim raya mmg padat dgn open house invitation :)

btw, u look so beautiful in ur dress ;)

nadiaazira said...

oh, ni ke yellow cardi tu...nice... =)

h4ni3 said...

pakai cardie baru!
comel!

Susie said...

cantik cardigan awak...:)

Mama Gee said...

mmg shantekk!
sedondon je dgn kasut..

Alin Marlini said...

cantik liza...Kak Alin suker style liza..

MiYOKO SuKi said...

cntik....vogue da bass gituuu

Run Away said...

badan awk santik ar.....aduhhhh...jelez neh...;d

Yati said...

Pejam celik, dah habis dah musim open house. :)

Liza Razak said...

@ieyla : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@shu shinju : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@meniti senja : hehe...mmg vogue

Liza Razak said...

@oshinz : Insya Allah..nanti saya cuba buat yer :)

Liza Razak said...

@hidayah rusli : terima kaseh :)

Liza Razak said...

@mek norfa : saya suka sgt cardigan ni :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu laa..tengok pon dah terliur

Liza Razak said...

@mak izz : tengkiu sis !!

Liza Razak said...

@o'gosh : nanti dah habis pantang,boleh laa pakai balik kan?

Liza Razak said...

@meaw : saya pon suka jugak :)

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : tengkiu dear :)

Liza Razak said...

@nadiaazira : a ah..tengkiuu :)

Liza Razak said...

@h4ni3 : tengkiuu sis :)

Liza Razak said...

@susie : tengkiuu sis :)

Liza Razak said...

@mama gee : tengkiu sis :)

Liza Razak said...

@alin marlini : tengkiuu kak alin :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : awak pon ape kurangnya kan..vogue gitu :)

Liza Razak said...

@run away : jgn tertipu dgn gambar..saya sgt gemok tau :)

Liza Razak said...

@yati : tu laa...dah habis pon raya tahun ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...