Sep 13, 2011

Same Old Days

# Reunion SK Putra,Kangar.2th September 2011

You have to take risks. We will only understand the miracle of life fully when we allow the unexpected to happen - Paolo Coelho


Seronok bila dapat join reunion sekolah rendah Mr Kudud ni..Walaupon tak ramai yang join,meriah sangat.Makanan pon banyak dan sedap.Walaupon saya ni orang luar je tapi rasa welcome sangat.Sebab kawan-kawan Mr Kudud ni semuanya friendly... (nyibuk je kan??hehe)

Korang still ingat ke kawan-kawan sekolah rendah?? Kalau saya maybe ramai dah tak ingat melainkan kalau semuanya rupa sama macam sekolah rendah dulu.Bagus betul kawan Mr Kudud ni.Ada inisiatif nak kumpulkan balik kawan-kawan lama.


First time jejakkan kaki kat sekolah Mr Kudud ni...Sempat lagi ronda + photoshoot kat sekolah.Bukan selalu dapat datang ke sini.Semua dah macam kanak-kanak Ribena..hehe

Reunion ni diadakan lepas Solat Jumaat.Tempat reunion paling menarik.Kat Kantin sekolah...cool kan? Masing-masing buka cerita lama.Paling best saya dapat tau yang Mr Kudud ni romeo masa sekolah rendah..ermmm....tak padan dengan kecik !!




Part makanan paling best...sebab semua buat style potluck.Masing-masing bawak makanan.Ada yang bawak kek Secret Recipe, nasi minyak, air kotak , kuih raya dan macam-macam lagi.Saya pulak tak malu makan banyak..weeee...






Seronok tengok diorang boleh berjumpa balik dan berbual -bual walaupon dah lama tak berjumpa.Bayangkan dari umur 12 tahun sampai sekarang umur 30 tak pernah berjumpa.Lama tuh kan.Next time kalau ada reunion sekolah..saya pon nak join jugak.Buat style potluck pon ok..Bukan apa seronok boleh reunion dengan kawan-kawan lama :)



From Puchong With Love...


17 comments:

Pocket said...

to tell the truth,
pocket actually tak kenal dah kengkawan dari sekolah rendah.
memori macam ilang gitu jer,

so reunion sekolah rendah memang banyak sangat kot yg nak disembangkan.
seperti..'eh saper entah kamu ini? oo darjah nam skali yer? nam apa dulu? nam biru? eh aku pun nam biru gak?'

gitu gitu

Miss Kira said...

kira masih lagi kenal kwn sek rendah.. n kami selalu lepak sama2 terutama bila cuti.. XD

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

susah gak nak ingat dak sek rendah... yg rapat ingat la kan...

putput said...

sgt best bila dpt buat reunion. I miss my childhood^^

amna said...

seronoknya... SRK pulak tu.. penuh memory nih~~

Mak Izz said...

hihi.. mr kudud tua setahun dr akaklah :) akak msh igt lg kwn2 sek rendah walaupun rupa dh jauh berubah (esp lelaki). ms bujang dulu join gak reunion. ps masing2 kawen ni ehem.. ehem.. takde sape2 nk organize (sume bangsa pemalas lipas)

btw akak slalu g sek rendah akak dulu sbb abg akak jd cikgu kt skolah tu. hehe.. apa lg liza, organize la reunion kwn2 sek rendah. mesti best!

Sofya said...

bestlah wat reunion kat sekolah..

H.J said...

bestkan reunion..dapat jumpa member2 lama..huhu

Liza Razak said...

@pocket : betul tuh..kalau jmp mesti byk gile benda nk borak..hehe

Liza Razak said...

@miss kira : wahh..bagus betul awak yer :)

Liza Razak said...

@meniti senja : a ah laa kan...kat dalam facebook pon kdg2 x kenal..hehe

Liza Razak said...

@putput : me too !!

Liza Razak said...

@amna : tu laa..jrg orang buat reunion mcm ni

Liza Razak said...

@mak izz : tu laa...ingat nk organize reunion jugak laa..best gile kalau dpt jmp blk kwn2 sek rendah

Liza Razak said...

@sofya : memang best..kan kan

♥MAMASYAZA♥ said...

mesti kudud org perlis rupanya
akak sampai sekrg pun masih jumpa dgn kwn2 sekolah rendah. maklumlasejak kecik, sampai remaja, dah kawin, beranak pinak masih kat kedah gak...hehehehe

Alin Marlini said...

Mr Kudud muda setahun Kak Alin...hehehehe
Kak Alin still ingat kengkawan sekolah rendah sb sekolah menengah pun sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...