Sep 19, 2011

Penang Mari !!

Sg Nibong,Penang.4th September 2011

When someone leaves, it's because someone else is about to arrive
-Paolo Coelho, The Zahir


Gambar-gambar ni semua merupakan gambar yang kami snap masa hari terakhir cuti raya.Destinasi terakhir merupakan Penang.Kami sampai Sabtu malam dalam pukul 10 .Mula-mula nak naik feri tapi malangnya feri dah tutup pulak.Terpaksa lah lalu ikut jambatan.

Sebelum singgah umah sepupu Mr Kudud,kitorang singgah makan pasembur kat Gurney Drive.Lepas tuh lepak pulak kat Batu Ferringhi Night Market.Pukul 1 lebih baru balik rumah diorang.Ingatkan dah tido rupanya belom lagi.Semua tengah berborak-borak...hehe...

Gila tak gila...pukul 4 keluar lagi.Kali ni lepak kat mamak pulak.Tak dapat nak dibayangkan betapa letihnye kitorang masa tuh.Dah laa seharian beraya di Kangar dan Sg Petani.Rehat pon tak sampai beberapa jam.Tapi apa-apa pon suasana raya tahun ni memang meriah  \o/

Ini gambar-gambar saudara-mara Mr Kudud di Penang.Ni baru ciput je.Ramai lagi sebenarnya..


Kak Marshitah dan husband.


Family Mr Kudud ( Dari kiri : saya,Mama,Ba,Mr Kudud dan Boy )





Time bergambar ni memang gamat...macam-macam kerenah ada..hehe.Tapi apa-apa pon hangpa memang sporting !!


From Puchong With Love...








33 comments:

meaw said...

sememangnya gurney drive terbaik ! pasemboq pehhhh!memang leleh lah :D

i am S!L4H.. said...

penang mmg destinasi ohsemmm bershopping. erkkk

hehe!

♥MAMASYAZA♥ said...

perrrgghhh sedapnya pasembor gurney drive, ntah bila lak dpt merasa

nur atiqah wahida said...

eh pegi kangar tak singgah umah pn ek,dekat dah tu dengan umah :)

O'gosh said...

amboi..nasib x post gamba pasemboq..kalu x meroyan la nak g sana..

Nikisa Izas said...

penang mai..saya pun org penang..hihi:)

h4ni3 said...

tengok dari gambar pun tau.. sporting je masing2 posing depan kamera :D

putput said...

rindu pasembur! family always be our bestfriend rite? hehehe

NA said...

Teringin nak pergi Penang tapi takde sape kat sana.

Salam perkenalan.

-wina1979-

Syafiqah Hashim said...

seronok nya pergi penang..dah lama tak pergi sana..hehee..

zulhilmi.tempoyak said...

eh222.....sg.nibong..

dah dkt ngan rumah dah...

xjemput raye...

btw...kiut..;p

eva said...

wah! sronok giler... xper.. setahun skali jer raya.. moment tu penting hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lamenye xsampai penang...

Liza Razak said...

@meaw : tempat favourite makan saya..hehe

Liza Razak said...

@i am s!l4h :yepp....betul tuh :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : nanti cuti sekolah boleh laa pegi :)

Liza Razak said...

@nur atiqah wahida : rumah awak kangar kat mne ye? nanti thn dpn boleh laa singgah

Liza Razak said...

@o'gosh : ade..tapi x sampai hati nk post..nnt rindu...hehe

Liza Razak said...

@nikisa izas : Penang best !! saya suka Penang

Liza Razak said...

@h4ni3 : hehe..kelakar je time tuh :)

Liza Razak said...

@putput : betul tuh..tanpa family sapa laa kite ni

Liza Razak said...

@na : nanti boleh pegi holiday kat sane :)

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : cuti sem nanti boleh pegi..:)

Liza Razak said...

@zulhilmi.tempoyak : saya beraya rumah sepupu je kat sana..hehe

Liza Razak said...

@eva : betul tuh :) saya sokong !!

~izan~ said...

akak kan,beli je FM tulis Gurney Drive,perginya tidak situ hihi..

cantik2 gmbr,semua sporting hehe

Novelgurl said...

BEStnya !! ^^

kwn sy de kt penang..hehe.

meaw said...

ada try laksa asam tak? air jambu tu? pastu man zhi?sedap :D

Liza Razak said...

@izan : kat situ makan best..sbb tu saya suka pegi..hehe

Liza Razak said...

@novelgurl : boleh laa awak pegi selalu kan :)

Liza Razak said...

@meaw : aritu kitorg sampai lewat..pasembur je yang buka..yg lain kebanyakkannye dah tutup

Liza Razak said...

@meniti senja : nanti pegi laa..best

zulhilmi.tempoyak said...

hahaha...tau...

xpe...kat puchong pon dkt gak..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...