Sep 15, 2011

Muka Tak Mandi

The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them
 -Paolo Coelho, The Alchemist



Korang ada habit tak suka mandi lambat bila cuti?? Saya pon!! Habit ni sebenarnya tak bagus especially orang perempuan.Nak pulak kalau dah kawin.Orang panggil buruk perangai.Tapi apa boleh buat kadang-kadang memang saya ni pemalas.Seronok ape bila tak mandi...Tengah hari sikit baru mandi.Itu paling awal...sapa-sapa ada habit macam ni sila angkat macam saya !!  \0/ 

Alasan biasa bila mandi lambat..."owh...sejuk laa...tadi kan hujan" Belum habiskan ayat tuh lagi ...terus sambung tido !!


From Puchong With Love...


20 comments:

meaw said...

haha! same too me! nak-nak kalau hari cuti,kul 4 baru masuk bilik air, dah masuk lama lak,overkan,haha!memang habit,haha

ShErA said...

tak mandi pun still cantik... suka la tengok..

.: iEyLa :. said...

\0/ hihi...

Cik Saila said...

saya!!!! (sambil angkat tgn) :D

ayien . said...

Same ! Lg2 bila takde kelas. Hehe

miloais said...

hampeh banget uolssss!~
hahahaha

iols kalo my kids mandi lambat
memang kena bebel tak hengat ngan iols lah
sebab iols tak suka mandi lambat
rasa rimas - kepala plak rasa sengal gituh!

afY fiYuNa said...

\0/....yyeaaahhh

h4ni3 said...

orang kata kalau nak tgk orang tu sebenarnya lawa ke tak, tgk muka dia masa baru bangun tido.. hehehe

Siti Zuraina Bte Amran said...

haha..same here..
kalaw saya plak nak jimatkan airr..
kesian my father byar tiap2 bulan..
haha

dzafira said...

Saya ankat tangan.. hehe

Aisya J said...

cantiknyaaa kamu! :)

Rtp Farra Arisha said...

girls' natural beauty come from when we wake up an early morning!! :D and u're still cute even belum mandi lagi..hehe :D

Nikisa Izas said...

haha..memang best cm tuh..:)

Syafiqah Hashim said...

weewitt! cantik...
selamat pagi..ahaksss..

faziana ARahim..... said...

cantik la!

dhiera said...

saya angkat tangan tinggi2!!

dyg said...

haha habit kita sama.,kdg2 lupa dh mandi ke blm?,.lg2 tym hujan.,konfem xperasn blm mndi

sHeeMa DeaN said...

saya.. saya.. saya.. saya salah sorang paling suka mannnddii lambat kalau time coti... heheheh

.diannorhayati. said...

hehe. tp still sgt cantik :))))

missina said...

sypun suke mandi tghr gak,,hehe,,bukan pe nanti nak kemas blk,,pastu msk sume br mandi kan,,,klu tak peluh blk biler wat keje tu,,,logik tak?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...