May 10, 2011

Better.....

Semalam saya tiba -tiba dapat inspiration dari T-shirt yang Mr Kudud pakai malam semalam.Padahal t-shirt tuh dah lama dia pakai cuma selama ni saya tak betul-betul menghayati ayat yang ada pada baju itu.




Baru saya sedar kadang-kadang kita selalu tak appreciate apa yang ada depan mata kita.Kita selalu mencari apa yang orang lain ada...dalam kata lainnya...dengki

Bersyukur dengan apa yang kita ada...kan??




Kadang-kadang berdiam diri lebih baik daripada banyak berkata-kata...




Hari ini lebih baik dari semalam...





From Puchong With Love....







13 comments:

Hanis MY said...

weee agreee with u..lovely pictures as always, wahh baiknyaa burung tu..

Epal Hirata said...

ouwhh..
best ..ade lagi satu

i make my life better..
hehe..

mOon jOhari said...

cantik2 sume gambaQ ni...suka la...

Alin Marlini said...

memang patut hr demi hr perlu baik..demi meamajukan diri sendiri & keluarga...

mat ketawa said...

every day in my dream i see u,
i feel u...uh!!

termenyanyi pulak...sori2...
hohohoho

cik aisha said...

sokong...berdiam dri kdg2 lebih baik...kang berkata2 terlebih org skt ati plak,,:)

Liza Razak said...
This comment has been removed by the author.
Liza Razak said...

@hanis MY : burung tuh memang rajin kalau bab2 enterframe ni..

Liza Razak said...

@epal hirata : haa...betul tuh !!

Liza Razak said...

@moon johari : tima kaceh !!

Liza Razak said...

@alin marlini : betul tuh..kena lagi baik dr semlm

Liza Razak said...

@mat ketawa : ni mesti kaki main gitar kan ? thx singgah sini...

Liza Razak said...

@cik aisha : a ah...takut kdg2 org salah paham

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...