May 11, 2011

Pre-Loved @ PypyLamb





Ini antara koleksi  baju dan handbag saya dalam bilik stor rumah saya.Kebanyakkannya saya nak let go sebab baju dan dress ni kebanyakkannya masa zaman saya free hair dulu.So sekarang dah tak boleh pakai lagi.Satu lagi ..sebab saya nak clearkan bilik stor ni untuk dibuat studio dan ofis.


Saya jual murah-murah je sebab semua barang ni terpakai kot..hehe


Antara items yang saya nak let go:

1) Calvin Klein Jeans
2) Forever 21 Top
3) Zang Toi T-Shirt
4) Armani Exchange Long Top
5) FCUK Sweater & Top


Saya akan upload 2 atau 3 hari lagi sebab semua gambar-gambar saya belum snap lagi...Details nanti saya akan inform kemudian ok??





From Puchong With Love.....



39 comments:

I'm not a girl , not yet a women said...

cantik ! :)

norinaomar said...

saya nak usha2 sling bag..macam banyak je tu Liza!

A y e s h a Ramlee said...

macam berminat je, nanti kasi update sama ayesha ye....

CutieIntan said...

wow..best!!! bukak bundle on9..sangat menarik

hanabanana said...

cant wait!

Epal Hirata said...

nanti dh upload gambar gtau ye kak..
kot2 de yg bkenan kan..
hehe..
leh mix n match..

Fiq Ras said...

sgt berminat!!!! xcited nie!!

KAMIHIDUP said...

jualan amal ni, heee. :)

Anisa Hang Tuah said...

yeay..
nnti update yer..
nak usya..
:)

puterinuraqiliah said...

nak handbag! boleh x??? cepat update yeeer. x sabar!

cikji said...

best gak dpt cuci mata tgk handbag..btw,i folo u back

s h e e said...

mcm besh jew...hehe...banyak btol barang2 u...

lalink7 said...

wow mnarik..tp jap nak cek poket..waa...kosong laa..adehh..

tqahmisdar said...

kak yong! nak free! bagilah tqa ke.. hadiah besday utk 5 tahun berturut2..hehe

nabilah_2908 said...

nnti update time ujung2 bulan tau....baru best sikit...hehehe.. ;)

p/s: thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch..!! (^_^)

nurkaloi said...

wahhh bagus2...!!! gud luck liza ^__^

Nadia Mashuri said...

urm.. nak usha jugak lah..
thanks follow kite..
=)

azalia hjsalleh said...

woahhhhhh mesti chantik chantik

Mizz ErMa said...

wah..sayangnye..banyak gak barang2 tu..hihihi

HaNa HoNeY said...

pergh
banyak gile laa
^_^

asfira aminuddin said...

babe, letak 1 persatu gambar yg u nak jual tau. i am interested! hihi :)

sekamar rindu said...

salam....

singgah malam sambil folo ur blog

Mek Norfa said...

best ni..

Liza Razak said...

@i'm not a girl,not yet a women :

terima kacih !!

Liza Razak said...

@norinaomar : buat masa ni saya release kan dress & top dulu..lps tuh br handbag..hehe

Liza Razak said...

@ayesha ramlee : nanti dah siap semua..saya update kat awak yer

Liza Razak said...

@cutie intan : a ah..nk bukak kedai bundle x de duit pulak..terpaksa laa jual online..hehe

Liza Razak said...

@hanabanana : nnti saya update kat awak ok ??

Liza Razak said...

@epal hirata : Insya Allah..dah upload nnt akak inform terus kat awak yer

Liza Razak said...

@fiq ras : nanti saya inform awak trus yerr

Liza Razak said...

@kamihidup : bkn jualan amal dah ni...ini jualan menampung hidup sendiri..hehe

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : nanti saya update kat awk yer

Liza Razak said...

@puterinuraqiliah : ok !! nanti saya update cepat2!!

Liza Razak said...

@cikji : tengkiuu..nnt saya jalan-jalan pegi blog awak lg yerr

Liza Razak said...

@mizz erma : sayang tuh memang laa sayang..tapi kalau dh x muat almari tuh masalah jugak..hehe

Liza Razak said...

@hana honey : ni semua baju2 dari zaman kanak-kanak ribena lagi ni haa

Liza Razak said...

@asfira aminuddin : no prob...nnt i update trus kat u ok?

Liza Razak said...

@sekamar rindu : tengkiuu !!

Liza Razak said...

@mek norfa : nanti join laa tengok sekali yerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...