May 11, 2011

Idiot Thinking

Kesian mamat ni....baru balik kerja dah kena jadi mangsa paparazzi...Bila saya dah siap edit pandai komplen pulak tuh.Dia cakap muka buruk sebab muka nampak berminyak-minyak dan berlubang-lubang.Terus saya cakap...owhh itu lah seni namanya.Natural beauty...kih kih kih

Nasib awak laa yer sebab saya tak boleh snap gambar sendiri pasal muka saya bulat..susah nak cari angle yang sesuai..





p/s : Mr Kudud....malam ni kita dating...ada berani??U belanja ok..pasal dalam wallet i ade 10 hengget je ni.Semalam dah habis beli coke..topup dan choki-choki


From Puchong With Love....


17 comments:

InaAchik said...

perghhhhh... tabeklah!!!
skill anda makin improve!
nak kena nuntut ngan awk neh! hehehe

Mek Norfa said...

haha sian kene jadi bahan eksperimen.. baiknye angle..kalau xnk muka berminyak patut cuba VCO tuh..haha

zati embong said...

haha.follow u jugak!

tp yg lawaknya sbb muka bulat so angle xde eh?hihi.kalau gitu kita samalah!

Liza Razak said...

@inaachik : tu edit je lebih...pic awak tuh lagi kite jeles tau..lawa!!

Liza Razak said...

@mek norfa : mr kudud ni spesis tak mau pakai ape2 kat muka..cuci muka pon mls..haih~~

Liza Razak said...

@zati embong : muka awak bulat kecik..muka saya ni dah macam bola..bulat sgt..snap angle mane2 pon out gile..hehe

mOon jOhari said...

liza...bOolat 2 chumil taw...huhuhu...untuk ke sekian kalinya nak puji...lawa!

Liza Razak said...

@moon johari : tu laa..boolat tuh comel tapi sedey sgt bile amik gambar x lawo tau..hehe.Thx for ur compliment..terharu !!

rara pinkmafia said...

eh ok je picci ni.nice kot =)

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : ok ek..tima kaceh !!

NOOR FATIN said...

sweet je la dia ni. heeh

cik najihah said...

sweetnye :)

Hanis Azla said...

itulah untungnya ada partner kan.. duit ada 1o henget dlm wallet pun tak perlu nak risau soal makan.. he..he.. Salam kenal yer.. Thanks coz sudi singgah & follow blog akak..

lalink7 said...

bestnye date..nak date gak nnt ngn jbwood..hehe

mzhany said...

Liza, choki choki skrg pun dah mahal kan.

Liza Razak said...

@noor fatin : hahaha..x sweet pon..saje nk pekena mr kudud tuh..hehe

Liza Razak said...

@cik najihah : huhu..tima kaceh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...