May 3, 2011

Kasut Kami Sama (Bangsar Photoshoot Pt 2)

Hehe...kami ada kasut boot yang sama...sonoknya!! Nampak tak kami sehati sejiwa...walaupon beza umur kami agak jauh, tapi kami tetap jadi best friend !! Dia lah kakak saya...best friend saya,partner memasak saya dan macam -macam lagi.

Hari Sabtu lepas saya lepak di Cats Whiskers Bangsar....siap pakai kasut sama lagi....hehe.Nanti saya update perlepakan kitorang untuk next entry ok







From Puchong With Love...





8 comments:

nur athirah said...

cntekk !!
nak jgk ? hee ~

rara pinkmafia said...

wow rawk nya pakai boot.rara tak berani nk pakai.

Shu Shinju said...

kakak ke? lain jer muka korang...hehehe...

Liza Razak said...

@nur athirah : tima kasih !! jom laa pakai sama2..ehe

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : x de rawk pon..biase2 je..hehe

Liza Razak said...

@shu shinju : saya x de kakak.ni best friend saya.dulu pernah kerja sama-sama..hehe

Mek Norfa said...

cantik boot tu.. boot buatan GOMBAK ker..hehe

Liza Razak said...

@mek norfa : made in china...huhuhu...sedey sedey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...