May 26, 2011

Pengantin Photoshoot..Kami Pon Tak Mau Kalah Jugak !!

Sementara menunggu pengantin buat outdoor photoshoot..kitorang pon buat photoshoot jugak..haha.Diorang buat outdoor photoshoot kat taman berdekatan rumah je..Best jugak lepak kat taman buat photoshoot kan..Tapi sah-sah laa tak boleh lawan gambar photographer pengantin.Pasal saya pakai kamera cap ayam je.Ambil gambar pon tak berapa pandai lagi.


Yang ni Mr Kudud betul-betul tido tau..Dia ni kat mana-mana pon boleh sempat tido.Sambil duduk pon boleh tido..skill kan? :P


Sweet couple..diorang ni couple dah lama tau..dah almost 10 years...harap-harap cepat kawin.Nanti saya ada geng..

Dah macam model majalah jelita dah ni.Edisi Raya 2011...haha




Kagum dengan buaian tuh...boleh pulak menampung berat saya yang sangat berat ni..dah laa seat buaian tuh kecik je



THE END....


From Puchong With Love..


18 comments:

Rtp Farra Arisha said...

kemain sakan lg yoo adakan photoshoot sgla macam. hee nice picss anywaysss! :))

nawal addina said...

hey ! comel !!

err , boy bju putih 2 hensem ;)

hehehe ~

ciknamr said...

fewittt.. oohh akak ni dah kawen ke??? comel je.. ^__^
neway, GAMBAR2 SEMUA CANTEK! SUKA ^_^

eLLa said...

sempat jugak wat photoshoot diri sendiri..hihi

Gieyana said...

comel!

bj pengantin pon comel!

semua gambar pon comel gak!..:)

Anisa Hang Tuah said...

cool.

nice picca!!

MiYOKO SuKi said...

bj pengantin comel n look klasik..

u pun comel... :) songket itam, rite

...me... said...

suke gamba liza yg dok kat buaian..sweet jer..:)

NisaAdnan said...

NICE PIX LA DEAR. CUN BELAKA ^^

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : x de keje punya psl laa ni..hehe

Liza Razak said...

@nawal addina : kalau die tau tuh kompom2 kembang idung tuh...kih kih

Liza Razak said...

@ciknamr : terima kasih..a ah..dah kawin dah pon..hehe

Liza Razak said...

@ella : tu laa psl..sgt x de keje kan?hehehe

Liza Razak said...

@gieyana : thank you

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : owhh..tengkiu2

Liza Razak said...

@miyoko suki : wahh..tengkiu2..saya pn suka bj engantin tuh..nampak klasik sgt

Liza Razak said...

@me : tengku dear

Liza Razak said...

@nisa adnan : tengkiu !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...