May 18, 2011

Jumpsuit Baru & Shawl Leopard Print

Last week saya teman adik saya bershopping lagi di Mid Valley...Tapi tu laa kan..tak kan dia nak shopping sorang-sorang..Kesian.Biar laa saya tolong dia shopping sekali ,walaupon duit dalam poket ade ciput je.Ye la..bukan ape tak sampai hati tengok adik saya shopping tapi saya tak beli ape-ape..hehe

Saja singgah Cotton On...alamak!! ade jumsuit RM39..memang special price.Tinggal 2 pulak tuh.Apa lagi terus rembat tanpa segan silu lagi.Lepas tu terpandang pulak kat shawl leopard print idaman saya...adoii...tak cukup duit laa pulak!!

Dengan hati yang gundah gulana..saya terus je bayar jumpsuit tuh sambil terus keluar...Lepas tuh saya cakap kat adik saya pasal leopard print shawl yang saya suka tuh.Terus dia cakap ..."Laa...apsal tak bagitau!! Bape harga shawl tuh??"

Terus dapat duit beli shawl!!hahaha....inilah rupa jumpsuit yang murah tu..x de laa lawa sangat pasal tuh dia murah..hehe





23 comments:

NOOR FATIN said...

cantikla!! hehe saya xpenah lagi beli jumpsuit tu.. hehe..

Cik Muda Sae said...

beg itew cool lah...mane bli??hihi~

Cik Kiah said...

begaya care aper pun, ttp nampak smart...

nur athirah said...

i like ur style :)

tomey laaa

alis :) said...

hi akak :) nama saya pun liza jugakk ^^ btw akak lawaaa.

rara pinkmafia said...

babe,rara baru je masuk Contton on ritu bli flat,sgt jatuh cinta.ada jumsuit ke?woaaa,jeles,nk jujak...

Mek Norfa said...

cantik..sesuai.. baiknye adik yg belanjer

Rtp Farra Arisha said...

comeyyy sgt2. :)) coolll...

KAMIHIDUP said...

wah, shawl tu cantik. :)

AieeN said...

like ur style!!

suke shawl leopard 2!!

cik dyla said...

cantik la.. =)

Leya said...

rm39?ahhhh nak nak gak..hehe..
cute la..and i suke gle shawl u..
gojesss =D

~ As ~ said...

lawa sangat jumpsuit tu, suit u..ehehehe...serius lawa!

lilysuryana said...

lawa.lawa. i pun suke shawl leopard print tu (:

nurkaloi said...

heheh kaloi pun daa ade
tp bukan shawl laaa
slippers and towel weeee

puterinuraqiliah said...

baiknya adik=,=

eLLa said...

saye suke ur shawl,,saye suke ur jumpsuit..saye suke ur bag..
btw t harp2 ader kt pypy.lamb studio..
hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

smart2...

intan.maisarah said...

wish i could wear those jumpsuit.
(cubby me)

MiaDiera said...

coooll(!)

Liyana Zahim said...

Really sukerrr style sis! U look cool in watevr dress u wear.. =)

MiYOKO SuKi said...

jumpsuit tu comel...nk jugak...

Lee-Yan-Naa said...

smart..senang x ek pkai jumpsuit..tingin gak nak try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...