May 10, 2011

Mereka Yang Sengal

Ini merupakan sambungan entry saya sebelum ini : 


Memandangkan restoran Groupbase tu tutup pukul 11 malam,makanya kami terpaksa mencari port baru untuk melepak-lepak kan..





Dan akhirnya mamak berdekatan jadi tempat perlepakan kitorang.Tak ingat nama mamak tu...hehe.Tapi memang dekat corner jalan tuh je laa..

Dalam ramai-ramai..ade pulak sorang lagi join..sapa lagi kalau bukan adik saya,Peloq.Dia baru sampai dari Perak.




Bila dah lepak macam ni...macam2 peel keluar..ade yang jadi photographer,jadi model pon ade...sampai yang baca magazine pon ada gak...seronok betul aritu...hehe




Ini model-model photography aritu..amacam?ade bakat tak?




Couples in love....




Bestfriends....




Bila dah lama sangat melepak....mengantuk laa pulak kan..especially kepada yang bekerja pada keesokan harinya...




Ok..jom kita balik....

Photobucket



From Puchong With Love...


14 comments:

asfira aminuddin said...

babe, bestnya dapat lepak-lepak bersama kawan2. i rindu zaman i yg dulu. lepak2 camni jugak la. :)

fafa punya said...

alahai. rindu jugak lepak malam2 ne :( waa..

tp seyes. lepak mlm2 ni rasa heaven gila!

wida said...

salam perkenalan..tq singgah blog sy:)

nurkaloi said...

uwhh cmburu cples in love tu T__T
heheh

ermm rindu kaloi nak lepak malam2 kat kedai mamak tgok bola ~__~

fLo said...

sekali sekala lepak layan gak kan..
kaloa ri2 sure xbgn g keje..hehehe...=p

lalink7 said...

cantek sume gambo yg kamu amek..xsbar nak try pkai dslr sndiri jgak nie..ntah biloo nye tah

ana love apez said...

dlm byk2.. ana nk majalah itu shj. got justin bieber!!!! hahahaha

ana love apez said...

dlm byk2.. ana nk majalah itu shj. got justin bieber!!!! hahahaha

Liza Razak said...

@asfira aminuddin : a ah..dulu time stadi dulu lagi teruk drpd yg ni..lepak sampai pg..hehe

Liza Razak said...

@fafa punya : mmg heaven gile kan..nak pulak lepak dengan geng2 yang sekepala..mmg x ingat nk blk rumah punya..

Liza Razak said...

@wida : salam perkenalan kat awak jugak...nnt saya singgah lg blog awak ek

Liza Razak said...

@flo : jgnkan tak bgn..terus tak g keje laa nampaknya...hehehe.tak boleh diamalkan selalu tuh..

Liza Razak said...

@ana love apez : ni mesti kipas susah mati justin bieber ek...saya pon x sempat nk baca mag tuh.rancak sgt berbual sampai lupa..hehe

Liza Razak said...

@nurkaloi : tu laa..best kan? bila dah kawin ni ssh dah nk melepak tgh2 mlm cmni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...