May 6, 2011

Makan Beso @ GroupBase Sri Damansara

 Location : Groupbase, Sri Damansara
Member Makan : Mr Zalli, Cik Eza, Mr Kudud, Ehsan, Elly, Angah,Hani,Zam, Eida, Alex



Eida - Angah - Alex


Mr Zali (Penaja Makan Beso ) - Cik Eza - Saya



Mr Kudud - Zam - Hani

Makan-makan kali ni paling best sebab ada ramai kawan-kawan kitorang yang join sekali.Al-maklum laa makan beso katanya.Memang banyak gile menu aritu.Makan beso kali ni ditaja oleh Mr Zalli....Toce Mr Zalli!!

Ini dia antara lauk-pauk kitorang haritu.Saya pakai animated GIF untuk picture kali ni.Sebab gambar banyak sangat.Kesian kat korang nak scroll panjang-panjang.


Photobucket


Ini antara gambar kami pada malam tuh...ngee~~ Rugi betul saya tak dapat makan banyak...saya pulun makan lauk je banyak sebab penuh meja dengan lauk-pauk sampai nasi pon dh lupa..haha






Tapi malangnya Restoran Groupbase ni bukak sampai pukul 11 je...Kitorang kan jenis melepak sampai lebam makanya terpaksa laa ditukar ke mamak berdekatan.Nanti saya update lagi untuk next entry ok??


Nak tengok gambar lagi.....??


Photobucket



p/s : Tengkiuu Mr Zalli sebab belanja kami makan !!!


From Puchong With Love....



32 comments:

nur athirah said...

nk join jgk !!

-,-

btw , class !!

nice pic :)

Liza Razak said...

@ nur athirah : lenkali saya ajak awak..nak x? :)

WANIFIERDANI said...

speck semua sama ! HIHI.

btw, nmpak havocc ! ;)

rindu nak lepak dgn kengkawan camni.

;)

Gimi said...

nice pic..

awalnye restoran tu tutup

ayien . said...

Alahai terliur. Tehee comel pic nyer suka sgt :)

Cik Cempaka said...

sangat suka gambar yang kamu tayang..hihi, nampak classic & class lah.. =)

shidee said...

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

azi nur said...

bestnye...gamba semua cun2....

Citarasa Rinduan said...

salam zaiarah, salam kenal..
suka lihat persahabatan kalian..

gambar2 pun terbaik

I'm not a girl , not yet a women said...

cantiknya kamu :)

[sutera kasih] said...

cantik2 lah gmbr :)

cikida said...

seronoknye tengokkkk...wahhh,,makan besoo ye,..ngap2.=p
bdway,,,nice picture.sume cntik !

sha said...

sedap nampak.. terutamanya yg ada lemon..

shira sharif said...

stylo lah spek korang! heheh like!!

myraedora said...

giler windu nk lepak dgn geng2 cmnie
teringat time study dulu...
cam best je hidangan..mintak ckit
heehhehe

storyfromme said...

wow,sume pakai spek yang sama.

Liza Razak said...

@wanifierdani : a ah...semua pakai spek sama.x de keje tul kan..mmg best gile bile lepak ramai2..hehe

Liza Razak said...

@gimi : tengkiuu...a ah..pelik tul.ingatkn tutup kul 12..terpksa mkn cepat2 mlm tuh

Liza Razak said...

@ayien : tengkiuu!!

Liza Razak said...

@cik cempaka : amatur lagi tuh..baru nak belajar..hehe

Liza Razak said...

@azi nur : tima kasih byk2!!

Liza Razak said...

@citarasa rinduan : inilah dia bestfriend saya.Tak byk pon tapi semua best!!!

Liza Razak said...

@im not a girl,not yet a women :

:) tima kaceh!! awak pon sama jugak!!

Liza Razak said...

@sutera kasih : tak cantik mane pon.biase2 je..amatur gile!!

Liza Razak said...

@cikida : best sebab orang belanja..hehe

Liza Razak said...

@sha : aah...yang tuh lemon chicken.mula-mula mcam skeptikal gak nak makan..sedap rupanya!!

Liza Razak said...

@shira sharif : spek pinjam je tuh..saje gedik nak camwhoring..kih kih kih

Liza Razak said...

@myraedora : best kan time study dulu..lagi happening!! sekarang ni dah tua,x leh happening sangat nnt org kate buat tebiat lak

Liza Razak said...

@storyfromme : a ah..pinjam kat budak kecik pakai baju purple dalam gambar tuh..hehe

♕ qeen ♛ said...

kite slalu makan kat restoran nie! haha *batak kejap :P

Liza Razak said...

@qeen : ye ke?saya pon dah lama gile x pegi situ.siap lupa jalan lagi..hehe

Liza Razak said...

@shidee : tengkiuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...