May 7, 2011

Orang Tak De Keje

Ini lah namanya orang tak de keje....Nak tau kenapa? Sebab malam semalam...saya,adik saya, dan Mr Kudud tido kat hotel kat Jalan Raja Laut.Padahal rumah kat Puchong je...sangat tak de keje kan...

Adik saya dapat menginap di hotel satu malam.So memandangkan dia tak de kawan,die ajak laa kitorang sekali...hehe.Apa salahnya tukar angin kan.Lagi pon arini Mr Kudud kena jaga booth exhibition kat PWTC sempena Metal Tech 2011.Dekat laa sikit nak pegi sana.Tak dapat laa saya nak berjimba-jimba dengan Mr Kudud arini...huk huk huk


Macam orang lari dari rumah....hehe.Pukul 11 malam baru bertolak dari rumah....Punya laa berpusing-pusing cari hotel..baru je nak ajak diorang ni melepak kat Dataran Merdeka..tapi tu laa.Muka sekor-sekor cam malas je kan...Terpaksa dilupakan hasrat murni tuh.Murni ke?hehehe


Inilah balance McD kitorang semalam...Sampai je hotel semalam...lapa laa pulak !! Tapi malas nak turun.Apa lagi...McDelivery kan ade...hehe.Gila tul call McD kul 1.30 pagi...makin berlapis-lapis laa dagu bulat saya macam ni.



Tadi saya breakfast dengan Mr Kudud dulu sebelum die pergi PWTC.Makan mee sup dan minum fresh orange.Rasa nak tapau je.Senang sikit.Balik nanti tak payah masak.Mr Kudud makan Koko Krunch.Laa...Koko Krunch je ??? Haih~~ Naik je bilik..tak boleh tido pulak.Makanya haruslah online dulu kan...Kang keje nak makan pulak.Berlapis...lapis..lapis...lapis lagi nanti dagu saya



Bilik macam tongkang pecah....Kat sebelah kanan tuh adik saya,Peloq tengah tido.Nak je curi-curi snap gambar dia tengah tido pastu tag kat facebook.Haa...barulah jaki !!




Eceh.....Please do not disturb konon.Padahal kul 12 nanti nak check out...



From Puchong With Love....



26 comments:

nur athirah said...

hahaha . tape , bkn salu kn ?

enjoy k !! :)

I'm not a girl , not yet a women said...

beshnya life kamu.

WANIFIERDANI said...

HAHAHA...

act ala-ala pelancong gitu kan.. :)

Cik Jannah said...

canteklah gambar..:)

Nashays said...

sesekali fefeling paris hilton ape salah nye...

Cik Cempaka said...

sukerr semua gambar yg kamu tayang..

cikida said...

wahhhh,,,makan mcd kol 1 pagii...kekeke..best tuuu..dagu yang comelll la ntii..=p

sha said...

wah, best tukar2 angin..

myraedora said...

memeng tarak keje nie..hehehehe
best gak kot kalu aku buat perangai gini

Liza Razak said...

@nur athirah : tu laa...kalau saje2 nak tido hotel,baik tido rumah kan..hehe

Liza Razak said...

@i'm not a girl,not yet a women : x de laa best sgt...biase2 je..hehe

Liza Razak said...

@wanifierdani : tu laa...padahal rumah dekat puchong je...hehe

Liza Razak said...

@cik jannah : tima kasih!!

Liza Razak said...

@nashays : ehehehe...kalau stay kat hilton hotel,boleh kot jd paris hilton kejap..hehe

Liza Razak said...

@cik cempaka : terima kasih yerr

Liza Razak said...

@cikida : bukan comel dah...dah berlapis-lapis dah ni..tak tau nak wat apa dah

Liza Razak said...

@myraedora : hahaha...tade keje kan??try laa wat sekali sekale..sonok gak

[sutera kasih] said...

takpela check in kt hotel even rmh dekat hehe bkn slalu :P

Liza Razak said...

@sha : a ah..memang syok !! walaupon 1 mlm je..hehe

Liza Razak said...

@sutera kasih : tu laa..bkn selalu kan..kalau selalu memang kopak laa jwbnye

♕ qeen ♛ said...

haha. memang takde keje. tapi best jugak buat camtuu. nanti kita try laaa :P

nuriz said...

warna gambar ni lawa la mcm zaman dulu2

asfira aminuddin said...

bestnya buang masa camtu. i tak penah bwat keje gila camtu babe :)

Liza Razak said...

@qeen : nnt awak cuba jugak laa...memang best gile...nak pulak kalau dapat bilik free ni..hehe

Liza Razak said...

@nuriz : tengkiuu...edit pakai photoscape je..hehe

Liza Razak said...

@asfira aminuddin : cuba buat sekali sekala...best jugak.boleh release tension..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...