May 17, 2011

Budak-Budak Kaler Pink & Biru

Kali ni layan gambar je laa...sambungan kepada entry semalam...kihkih..Ni part gambar kitorang pulak.Lagi melampau dari pengantin.Pengantin sibuk bersanding..kitorang sibuk bergambar..kan sadis tuh..



Apa yang saya suka tentang wedding tuh...bunga-bunga kat dalam dewan tuh semuanya fresh flower tau....balik rumah siap tapau 2 bouquet lagi..boleh letak dalam bilik..hehe






Kalau sapa-sapa yang selalu baca blog saya..mesti perasan yang kali ni saya pakai shawl lain sikit.Apa yang lain?? Mesti laa inner tuh...Sebenarnya itu inner masa saya kawin dulu..recycle balik..hehe


Saya suka gambar ni...









Flower girl wannabe....





Kembar tak berapa nak seiras












Yang ni paling tak boleh tahan...tak malu je bergaya ala pengantin di situ..hehe





From Puchong With Love...




48 comments:

KAMIHIDUP said...

nice picture. :)

Rtp Farra Arisha said...

those photos super duper nice laah! suka nengok hee. :))

aizamia3 said...

comei je.. ;)

LuN@_aiDi said...

dtg singgah cni & follow disini juge.. nice pictures^^ feel free to visit my blog.. http://kisahkami83.blogspot.com

EZAN IDMA said...

comelnye kak dress :)

ana love apez said...

super duperlah!! nak baju akak bley?? cantik!!

mOon jOhari said...

nice!
mOon xpandai pakai inner mcm 2...
cantek mekap pengantin ni...

missxidi said...

Cantik la cik liza ni! suka tengok dressing awk...tq follow blog sy tp lately sy bz keje xsmpat update.huhu.sy follow awk balik yer =)

Cikbeyla Nabiella said...

dress akak cntik! :)
nice picx.

cik chinta said...

ye la, iner tu memg canthik

MiaDiera said...

sangat lawaaaaa!:))

kocix! said...

sume gambo snyuman nye same je..
cantik~

mzhany said...

liza, inner kamu sgt cantik...and kamu sgt gojesss tau...

puteri ain said...

cantik :)

Liza Razak said...

@kami hidup : tengkiu :)

Liza Razak said...

@Rtp Farra Arisha : tengkiuu byk2 !!

Liza Razak said...

@aizamia3 : hehe.. :)

Liza Razak said...

@lun@_aidi : saya jenguk blog awak jugak !!

Liza Razak said...

@ezan idma : kaftan ni murah je kot..hehe

ashra said...

hehe.sakan bergambar ye... =p

Liza Razak said...

@ana love apez : boleh2...lepas ni mmg confirm x pakai dah baju tuh..hehe.akak jarang nk pakai baju kaftan dan baju kurung ni.

Liza Razak said...

@moon johari : x susah pon..same je macam pakai inner biasa.cuma rupa je lain

Liza Razak said...

@missxidi : tengkiuu !! nanti saya dtg blog awak lagi yerr.

Aida Azryn said...

nampak macam sepupu aida.. adeh.. abg imran ke tu?erk..

Liza Razak said...

@cikbeyla nabiella : owhh...tima kasih byk2 !!

Liza Razak said...

@cik chinta : inner ni selesa pakai..tp saya pakai kalau ade majlis je

Liza Razak said...

@kocix! : a ah laa...semua sama je..kena control sikit..nnt rosak wedding org..hehehe

Liza Razak said...

@miadiera : macehh !!

Liza Razak said...

@mzhany : tima kaceh yerr !!

Liza Razak said...

@puteri ain : tima kaceh kat awak jugak !!

Liza Razak said...

@aida azryn : ehh...sepupu abg imran ek ?? die kirim salam kat aida tau..

Liza Razak said...

@ashra : tu laa..lebih dr pengantin..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

superb pic..

aTy _faRed~ said...

suker inner u.... :) mane nak carik ek..tempah yer dear..? :)

d_LA said...

cantik sgt2..suka tgk^^

...me... said...

cantek nyer ~~ :)

Lady SharpShouter said...

cantiknya. gambar cantik, org cantik, baju cantik, dan laki-laki dlm tu semua posing nak cantik ngalahkan korg yg pompuan.hahaha ;p

zEri sAfEerA said...

hehe :D lwak tp nice

Liza Razak said...

@meniti senja : owhh..tengkiu2

Liza Razak said...

@aty_fared~ : saya beli kat butik hajaba bangsar village.ade byk warna cantik2

Liza Razak said...

@d_la : tima kaceh !!

Liza Razak said...

@..me... : tengs so much !!

Liza Razak said...

@ladysharpshouter :sebenarnya diorg jeles tuh..psl tuh diorg tiru..hehe

Liza Razak said...

@zeri safeera : time tuh mmg lawak gile...semua sporting..hehe

Just Call Me Bitt said...

nice!!! which part of puchong? ;)

Zura said...

sakan nye bergambar...

[sutera kasih] said...

kak, u look so gojesssssss!!! :)

MiYOKO SuKi said...

inner cntik...dress pun cntik...

u look gojes... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...