May 3, 2011

a Rainy Day In Subang

Semalam saya pergi ke Shah Alam mencari baju kurung untuk dipakai ke majlis perkahwinan sahabat baik saya Ehsan dan Elly minggu hadapan.Mula-mula plan nak tempah,tapi macam tak sempat je.So dengan budget yang agak ciput ni,saya berjaya membeli sehelai kaftan berwarna pink yang harganya cuma RM89.90 kat butik First Lady..murah gile...theme wedding tuh nanti warna baby blue and pink.Cuma shawl sahaja saya belum buat sendiri lagi..



Habis bershopping di Plaza Alam Sentral,hujan lebat gila.Perut pulak lapar...Mula-mula nak makan sate Hj Samuri kat Kompleks PKNS,tapi ramai sangat laa pulak.Terus tak de mood.Akhirnya kitorang lepak kat Pappa Rich SS15 Subang..




Seronok sangat boleh dating dengan husband saya kali ni.Sebab time tuh hujan lebat....Jalan pulak berpegangan tangan....romantik gitu...kihkih 




Kalau pergi Pappa Rich..saya suka order steam chicken dan char kuey teow...sedap kot makan time hujan...Sambil tunggu tuh....macam biasa camwhoring sekejap..haha



Menu wajib kalau pegi Pappa Rich...Semalam saya cuba minum Iced Honey Lemon..best!! Kena cuba ok..




Semalam adalah Bad Tudung Day saya..hishh...




What I Wore :

Shawl : Caramel Boutique Bangsar
Black Dress : Zero To Ten
Pants : Cats Whiskers
Handbag : Guess
Belt : F Block
Vintage Ring : Forever 21
Shoes : Skechers



From Puchong With Love...



18 comments:

MiaDiera said...

iced honey lemon fav! hehe:D

Liza Razak said...

@miadiera : best kan??rase mcm nk minum lagi..hehe

FARAH LIYANA said...

love forever 21 too. (:

Liza Razak said...

@farah liyana : yeay!! best kan?? kalau ade duit byk mmg borong satu butik tuh..hehe

Cik Bidadari said...

teringat waktu akak seusia adik... lepak kat plaza alam sentral tu sampai lunyailah punggung... adoi... shoping... aduh... sabar ajalah...

Munirah said...

ala, sweetnye jln pgg tgn :)

aiNaz said...

same here at melaka...rainy day...=)

~ As ~ said...

takdelah bad tudung, cantik je...
:-)

~..cik PriNCEss..~ said...

SMART laa..suke tgk dressup awkk..(^_~)11

MiYOKO SuKi said...

murahnye kaftan yg dibeli tuuu..nnti, amik gambo byk2 ye...nk tgk...

love FOREVER21 tuuu.. :)

Liza Razak said...

@cik bidadari : mulanya nk pegi jalan TAR..tapi x sanggup pulak nk g jauh2..kalau x disebabkan nk beli baju kurung mmg x pegi punya..hehe

Liza Razak said...

@munirah : terima kasih !!

Liza Razak said...

@ainaz : tu laa...nk jln2 romantik pon susah..hehe

Liza Razak said...

@~as~ : tu first time buat style macam tuh..bila dh sampai shah alam..rase mcm pelik pulak.huhu

Liza Razak said...

@cik princess : terima kasih...u too!!

Liza Razak said...

@miyoko suki : kompom kena amik picture banyak2...hehe..kita kan gila forever 21 !! kalau boleh nk borong satu butik !!

...me... said...

salam liza..suke tgk awak dressing..hehe..:) cantek je..n sy selalu follow blog awak ni..:)

Liza Razak said...

@...me... : tima kaseh awak! blog saya yang mcm ni pon ade org baca ek..thx so much for ur support !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...