May 25, 2011

Makan Kenduri Lagi

Sambung lagi cerita kenduri kawen Ehsan di Sungai Buloh...Kali ni wedding theme diorang ala tradisional.Pengantin memang cun gile pakai songket.Since kenduri ni merupakan majlis bertandang je,makanya tak de pelamin.Selepas berarak,terus majlis bersantap lepas tuh bersalam-salaman dengan rakan dan sanak saudara.



Saya dan Mr Kudud sampai pukul 1,ingatkan pengantin dah sampai.Sekali belom daa...nasib baik tak makan lagi..hehe.Terpaksa patah balik pergi ke rumah mereka bersiap lepas tuh join sekali pengantin berarak dengan kompang..hehe


Makanan aritu ada nasi beriani,ayam goreng berempah,gulai daging,cendol dan banyak lagi yang saya dah lupa..hehe.Paling best dah tentu laa nasi beriani.Sedap sangat sampai rasa nak makan 2 kali.Nasib baik kenduri buffet...malu pulak kalau nak tambah kan..hehe






Hampir semua kawan-kawan rapat datang aritu...memang camwhoring je laa kerja kitorang..hehe.Bukan selalu jumpa kan??


Habis kenduri je..kitorang teman pengantin pergi buat outdoor photoshoot.Nak tau apa yang kami buat??Tunggu je laa entry akan datang..hehe


From Puchong With Love...



9 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

bestnya makan kenduri

nawal addina said...

aik ! yg pengantin tu sape ?

akak ke kwn akak ?

same cntekk jep ? ;)

rara pinkmafia said...

liza,muka pegantin tu mcm muka Liza lah.hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

photoshoot mesti smart2...

KAMIHIDUP said...

lama juga tak makan kenduri, tapi bulan depan memang berderet orang kahwin.

fLo said...

lame dh x p kenduri kawen kwn2...salu x cun sebab sbtu kene keje..huhuhu...

p/s: i dh tuka link..hee..

http://salynomin.bogspot.com

ana apez said...

cantiknye lipstick pengantin. geram tengok.

mama tims said...

liza..best mkn kenduri..lama tak gi mkn lauk kenduri nih..tingin aym masak merah..

anyway liza mama folo sini..jom terjah blog mama lak..

Azhariah Zuber said...

nice blog...
rupanya kami penah jumpa imran di kedai makan...
husband punya member....
betapa keicknya dunia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...