May 9, 2011

Kalau Tak Pandai...Jangan Bodoh Sombong Pulak !!

Masa-masa yang terluang sekarang ni saya habiskan untuk belajar skill-skill photograhy...Tak de laa nak sampai jadi pro pon..hehe.Benda dah ada...jadi gunakanlah dengan sebaik-baiknya kan.Terima kasih mak dan Mr Kudud sebab susah payah belikan 'benda' tuh kat saya.Terharu tau !! Dah kawin pon mak still support saya macam dulu.Walaupon saya cakap saya dah tak nak makan gaji lagi.Saya nak mengumpul duit untuk pergi short course photography dan membeli lense baru.Tapi apa-apa pon saya nak belajar dari bawah dulu.Orang kata bodoh pon tak pe....


Project PypyLamb online shopping saya buat masa ni dalam proses persediaan...saya tak nak kalut sangat nanti hasilnya tak berapa menjadi.Biar slow....tapi hasilnya memuaskan hati saya.Insya Allah...semua item yang saya jual nanti ada tagging brand PypyLamb.Saya sudah design pon tag untuk brand saya tu...


Mak....Happy Mother's Day to you !! Kadang-kadang takut nak cakap pasal online shopping ni kat dia...sebab nanti dia akan tanya cukup tak duit.Hadoii...cukup lah mak dah bersusah payah bantu saya selama ini.Saya ni dah cukup bertuah dah dapat mak....Alhamdulillah

Mari belajar sampai mati....






From Puchong With Love....


37 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

gud luck..(^_^)!!1
anyway nice n suka tgk pic yg u upload kt ur blog sgt style laaa...

nurAMALLINA said...

Nanti boleh amik gambar saya. Haha. Demand pulak. -.-' Apa-apa pun gudluck! :)

Hanis MY said...

ganbatte ne!

----- ----- said...

owh..

Gayahspears said...

wah.. bestnyer.. Gayah nk belajar dgn Liza blh tak???hihi

InaAchik said...

bagusnyer awk...
kite xder blajar2 pon...
beli kamera then belasah ikut suka! hahahahaa...

nway, gud luck wak!

CouLeur de Chiqu3 said...

aahha..nice and good !! xpe plan2 panjat tgga yer...gud luck to you !

deeya said...

baeknyer lah mak .. semoga ape yg diusahakan berjaya =)

♥Lady Ainaa♥ said...

sy suke jd photography. but apekan daye..xreti nk tngkp gmbr sgt..hehehehe..happy mother day to ur mom sis!! Weee

mOon jOhari said...

kalo belajar sampai jd professional pn xpe...bgs...bley buat bisness nanti...bgs2...ilmu...cari selagi bley...

WANIFIERDANI said...

waahhh ! online shopping brand sendiri ???

bestnye..

one of my dreams...

skrg tgh duk survey2 budgets and all thing ke arah itu... :)

ape pun, tak sabar tggu sis publishkan PypyLamb..

hope sgt design2 tu semua mcm style2 yg sis pakai..

cause i adore ur style....

best of luck ! :)

opss ! terlebih excited dah ni..

HAHAHA, takpe kan..?

ana love apez said...

wow!! bestnye dah dpt 'bende' tu. hehehehe. siap rahsie2 ye. good luck in ur bisness & studies..

Epal Hirata said...

like2..
jom blaja jom..
sy blaja kat mag je..
xpun try n error..
tp xbest sgt sbb de problem sket ngn cam tu..
sob..sob.

[sutera kasih] said...

akak pun blja hal fotografi ek?my cousin newbie, so dia nk blaja2..nnti sy share link akak kt dia :)

gadisnikon said...

wah.. minat fotografi jg.. sm lh.. sy pn newbie.;. papa pn salam perkenalan dr saya.. :)

cik aisha said...

bagus tu...yg penting minat dan bersemangat..

gud luck...:)

kAmi dAn mEreKa said...

biar lambat asalkan hasil nya lumayan, kan? ;)

i am S!L4H.. said...

hehe. nak blaja ngn sisi bole? sy x de blaja kt sape2 pon nak ambik gamba. bantaiii je. hahah

norinaomar said...

love photography very much tapi sampai sekarang masih ngokngek takpaham2 nak guna photoshop..bila nak pandai taktahula

Liza Razak said...

@cik princess : tengkiuuu...ape2 pon picture saya tuh amatur lagi..byk kena blaja lg..hehe

Liza Razak said...

@nuramallina : erkk...saya tak pandai lg ni..nnt dah pandai saya amik picture awak ok ?

Liza Razak said...

@hanis MY : arigato !!

Liza Razak said...

@gayahspears: jom blaja same2 nak tak?saya ni terkedek-kedek lagi blaja..hehe

Liza Razak said...

@ina achik : awak tak blaja pon gambar2 semua cantik tau..

Liza Razak said...

@couleur de chiqu3 : tengkiuu for ur support !!

Liza Razak said...

@deeya : mana2 mak pon mcm tuh kan...mesti support anak die..btw..thx so much !!

Liza Razak said...

@lady ainaa : thx for ur wish & support.Kalau minat dan bersungguh-sungguh mesti awak boleh punye !!

Liza Razak said...

@moon johari : tu laa...saya mmg minat gile photography ni..cuma dulu x de modal nak beli camera..hehe

Liza Razak said...

@wanifierdani : hehehe...*speechless*

Liza Razak said...

@ana love apez : tengkiuu for ur support!!..doakan saya ye

Liza Razak said...

@epal hirata : nape ngan cam awak?saya pon belajar kat mag je dulu..hehe

Liza Razak said...

@sutera kasih : akak dah follow blog cousin awak..hehe.boleh kitorg share info psl photography nnt..hehe

Liza Razak said...

@gadis nikon : yeay !! dah ade geng !! nnt kite share2 knowledge ok??hehe

Liza Razak said...

@cik aisha : betul tuh..kalau x de minat dan semangat tak jadi jugak kan

Liza Razak said...

@kami dan mereka : Insya Allah...ade rezeki ade laa kot..hehe

Liza Razak said...

@iam s!l4h : boleh je nak blaja..tapi akak pandai pon x lagi..kdg2 main belasah je snap picture..hehe

Liza Razak said...

@norinaomar : tu laa photoshop ni complicated sikit.saya blaja tutorial kat internet je.lagi mudah especially kalau kat youtube tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...