Mar 30, 2011

Berjaya ke senarai Top Ten Contest Gaya & Fesyen !!

Yay !! First time masuk contest dah berjaya ke senarai Top Ten..Terima kasih Cik Cunndaa !!




Inilah gambar yang saya pertaruhkan untuk Contest Gaya Dan Fesyen




Rasanya macam tak logik nak menang laa kan pasal contestant yang lain semua stylo mylo belaka...tapi yang seronoknya kawan blog yang saya tag untuk join sekali contest ini pon tersenarai jugak..Congratulations Si Gorgeous Ina Achik 


Tak sabar nak tunggu result dari Cik Cunndaa !!



From Puchong With Love....






6 comments:

tqahmisdar said...

hehe.. adik2 ni tak boleh nak lawan sifu.. ngeeee =D

Liza Razak said...

tu pon kalau menang..haha.ada byk contest lg ni...nnt kak yong tag

InaAchik said...

oyeahhhh... tercalon top 10 pon dah happy dah...
gedix kan... hehehehee...

Liza Razak said...

@inaAchik : betul tuh..dapat tercalon top ten pon jd laa..hehe

TheAngelWearsHijab said...

wawwww nice blog sis....

Liza Razak said...

thank you so much !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...