Mar 10, 2011

Birthday Present...

Semua orang suka surprise bila birthday kan? Saya pon tak terkecuali...haha.Tapi Mr Kudud tak pandai sangat bab-bab birthday surprise ni.Dari mula kenal sampai sekarang.So every year bila dah hampir dengan tarikh birthday saya,dia akan tanya hadiah apa yang saya nak.Mula-mula rasa down jugak tapi lama-lama rasa best sebab semua hadiah tu taste saya.Nanti nak surprise sangat,tiba-tiba hadiah yang Mr Kudud kasi saya tak suka.Syarat dia mudah je..kalau nak birthday present,jangan mintak handbag,baju/dress dan kasut sebab dia cakap saya dah ada banyak..

So..tahun ni saya fikir saya nak jam tangan Baby-G..Sebab dulu time sekolah, teringin sangat nak beli,tapi tak dapat..biar laa umur 27 baru dapat.




Tak kisah laa design macam mana janji pink...

Semalam jalan-jalan dengan Mr Kudud,stended laa pegi bookstore punya..sekali terjumpa buku ni..Hadoii ...terus hilang feeling nak beli jam..Rasa macam nak rembat je...tapi Mr Kudud suka sangat kalau buku ni dijadikan birthday present saya tahun ni..ye laa...mesti laa suka kalau dia pon boleh tumpang sekaki baca..hehe..


Sekarang ni kena decide nak yang mana satu..kalau nak dua-dua boleh tak Encik Kudud? wink wink...

From Puchong With Love,





4 comments:

azsuliana said...

bestnya leh pilih2 hadiah...smoga kamu berdua kekal bahagia dunia akhirat amin....

MamaEma said...

pilih buku..nest year baru jam...

Imran nyambek said...

gua vote jam

Liza Razak said...

azsuliana : tima kasih byk2
mamaema : buku macam lg best kan..
Imran Nyambek : tgh confuse nak yang mana satu ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...