Mar 10, 2011

I Looked Like Makcik-Makcik

Pagi ni dengan tiba-tiba rasa macam nak makan nasi lemak..Ermm..dengan bertemankan Mr Kudud,saya pon turun kat bawah beli dengan hanya memakai baju yang ntah hape-hape.

Inilah rupanya..



Bila tengok gambar...laa...macam makcik-makcik!! muka dan body tak natural beauty ok....baik!! saya terima!! haha.Btw, nasi lemak yang saya beli tuh sangat sedap..saya beli dengan lauk ayam goreng dan sambal kerang..saiko kan..dah laa lama gile tak makan nasi lemak.




Ok..esok lusa dan minggu seterusnya dah tak boleh makan nasi lemak lagi...




 From Puchong With Love,


 

4 comments:

Naddia said...

tak mcm makcik pon?! lawo je!

fiq said...

nice post..follow my blog

http://sayangcoco.blogspot.com/

n maybe u will win prize in my lucky draw content soon

fiq said...

thanx follow..promote my blog..utk cepat sampai target..cepat ckit blh wat lucky draw tuk prize..thanx

sophie said...

X cam makcik pun! Sofiey suka makan nasi lemak! Tiap2 ari makan taw..hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...