Mar 9, 2011

Chombee ..The Budgerigar

Hari ni saya nak share picture Chombee yang cute2..Semua picture ni saya start ambik dari umur dia sebulan sampai sekarang...


Time ni Chombee tengah main-main dengan Shanell.Picture ni sebenarnya candid..kebetulan pulak Chombee tengah menguap..comel sangat..


Masa ni umur Chombee baru je sebulan..tak pandai tido berdiri lagi...so tiap-tiap dia akan tido kat celah ketiak daddy dia macam ni


Ini lagi laa candid..ntah bila masa laa Mr Kudud amik picture ni...dua-dua tengah tido pulak tuh..hadoiii


Picture ni diambil masa saya tengah shopping kat Cats Whiskers Bangsar.Pegi mana-mana pon saya dan Mr Kudud akan bawak Chombee..



Asal laptop ni on je...si Chombee ni mesti menyibuk-nyibuk...


From Puchong With Love,



9 comments:

Kierra said...

omaigod.. u bela burung ke??? comei nyerrr...

Liza Razak said...

a ah..comey sgt!!

_iezrah! said...

ni ke chombee yg kwan akk adiahkn tuh? green ke blue wane sbnarnye? Qute bettteeyyh!! >''<

Liza Razak said...

warna green sbnrnye... :)

Syafiqah Hashim said...

sooo cute!!

Syafiqah Hashim said...

soo sweet!!!

Liza Razak said...

tengkiuu fika !!

Juz Call Me Sharz said...

tak pernah lagi jumpe org bela burung macam bela kucing...ingatkan burung mainan... =p

Liza Razak said...

@juz call me sharz : mmg burung betul..manja sgt sampai rimas pon ada..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...