Mar 31, 2011

Genting Getaway VS Chic Pop Bazaar 7

This weekend saya nak release tension di Genting Highlands bersama husband saya, adik saya, adik ipar saya dan Tqah...yay bestnye !! 
 
 
 

Harap-harap menjadi laa plan kitorang kali ni...banyak kali plan asyik tak jadi je kan.Dah terbayang-bayang  dah kesejukan (walaupon tak sejuk sangat) dan keseronokan bermain pelbagai permainan umpama sekumpulan kanak-kanak Ribena...hehe


Tetapi............



Saya terlupa bahawasanya pada hari yang sama jugak ada event yang sangat best kt Jaya One Sabtu ni..Ada Chic Pop Bazaar 7..Hadoii..miss laa pulak.Dah tak dapat beli baju-baju pre-loved yang cantik dan murah..2 bulan sudah saya ada pergi sana..best gile !!




Kalau nak baca entry saya mase saya pergi ke Chic Pop Bazaar 6 dua bulan sudah..boleh baca di entry ini 


Paling best outfit yang saya pakai hari tuh di 'featured' dalam http://lifestyle.malaysia.msn.com ..




Macam cacat pulak gambar tu kan...haha.Ini dia gambar yang kurang cacat sikit...hehe



Ini dia link kalau nak tengok  chic pop yang lain 


Ruginya tak dapat pergi.......huhu



From Puchong With Love ...




6 comments:

Rashid said...

as salam

Moga dapat berehat tenang kat sana ya ..

cik muss said...

OMG ,lama gila tak pergi genting . Hee ,sejuk2 :)Aww ,you are so gorgeous in leopard !

tqahmisdar said...

yeeha! hehe.. boy ada sekali ka?

sYa MieLL said...

jaya one ktne eh..cian xtau..

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

kita pun berangan nak bawak anak2 rebina pegi genting tp entah bila tahun..grrrr

enjoy ya!

Faizah Roslaini said...

That outfit totally rocks! I wish I had your legs. They are thin, long and endless. Mine are blobs of fat wrapped around a massive pair of lumber.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...