Mar 25, 2011

Contest : K.A.M.I F.O.T.O.G.E.N.I.K

Haa..ni second contest yang saya nak join !! haha...dah gile contest laa pulak budak ni...Nama pon tak de keje..kan.Jom laa join sekali..




Penganjur contest ini adalah Mr Vampire
( http://twins-detwin93.blogspot.com/ )

Untuk maklumat lanjut klik  SINI

Mari saya bacakan syarat-syaratnya :

1- Sila jadi follower The Lady & Mr Vampire  (done)
2- Ambil banner dan link kan ke entry contest  (done)
3- Sertakan 3 gambar yang fotogenik
4- Gambar pertama --> Solo
Gambar kedua --> Duo
                Gambar ketiga --> Beramai-ramai
5- Contest bermula dari 22 Mac 2011 hingga 1 Mei 2011
6- Setelah selesai, pastekan url ke ruangan komen yang disediakan
7- Tag 5 orang rakan dan pastikan diorang pon mengetahuinya
8- Selesaikan slogan di bawah....

Kami rasa kami patut menang contest ini kerana...


Ayuh..mari kita mulakan !!

Pertama gambar solo...




Kedua..gambar duo...haruslaa guna gambar baru..hehe




Dan ketiga gambar beramai-ramai....





Slogan :

Kami rasa kami patut menang contest ini kerana kami merakamkan  aksi fotogenik kami dengan gaya yang stylish, tersendiri dan melengkapkan memori yang tercipta bersama di dalam gambar.



(Pendek je slogan...ok kot?? )


Saya Tag 5 Orang Rakan Blogger : 

 Echa Chakocha
Syamiell




From Puchong With Love....

7 comments:

mr vampire said...

wiiii.. mr vampire datang sini. heh. btw, nice pic yg no 1!

markah telah dikira & keep in touch with belog ok. heh.

papai..;D

Liza Razak said...

tengkiuu Mr Vampire !!!

Syafiqah Hashim said...

suka gamba no.2
sweet sgt2!!! jelesh..hee~

Liza Razak said...

mane sweet pon..gedik ade laa..hehe.btw,thx so much!

HAZIRAH SULAIMAN said...

tengs tag :)

~..cik PriNCEss..~ said...

gud luck liza..(^_^)

Liza Razak said...

@cik princess : tengkiuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...