Mar 23, 2011

Hot Balloon Putrajaya

Ahad lepas..eza best friend saya lepak di rumah saya..kitorang sangat boring lalu mengambil keputusan untuk berjalan-jalan di Putrajaya.Kebetulan ada Hot Balloon Show kat sana.

Kitorang bertolak dalam pukul 5 petang macam tuh...Ingatkan sampai boleh terus parking memandangkan rumah saya dekat je dengan Putrajaya tuh..sampai-sampai je kat sana..orang dan kereta macam sardin.penat Mr Kudud memusing-musing cari parking.Saya kalau susah sangat nak parking memang malas nak pergi terus sebenarnya.Berpeluh-peluh laa....hehe..cair mekap!! Tapi memandangkan show ni macam best je layankan jugak laa.Last-last kitorang dapat jugak parking illegal tepi jalan dalam pukul 5.45 petang

Actually saya tak pernah pon tengok Hot Ballon Show macam aritu.Memang first time laa.Best jugak tengok Hot Ballon ni.Nak pulak free entry kan hujung-hujung bulan macam ni.Nak pergi shopping complex memang sakit hati laa tengah tak de duit ni..hehe.

Eza dan saya kebetulan pulak pakai warna baju lebih kurang.Dua-dua pakai army green...hehe.Happy sangat pergi dengan best friend saya.Kadang-kadang boring jugak asyik keluar berdua je dengan Mr Kudud..

Ada banyak penyertaan Hot Ballon tahun ni (saya tak tahu laa pulak tahun lepas macam mana) dari Australia pon ada jugak.Macam-macam design dan colour pon ada.Semua orang kerja snap gambar je...termasuk laa kitorang..Mari layan gambar-gambar kitorang kat sana.Sorry laa kualiti gambar macam ntah apa-apa jer disebabkan cuaca yang mendung dan kamera murah saya..hehe






Ni Gambar kitorang pulak...muka saya time ni memang boolat gila..haih~~

















p/s : Tengkiuu Eza temankan saya dan Mr Kudud aritu... :)


From Puchong With Love..



5 comments:

Euforia Is said...

cam menarik...hoho..tapi tak sempat pergi.. =(

DOVE... said...

u pegi ahad,i pegi sabtu.
tapi masa i pegi tak smpat tgk belon panas tu.
kecewa! huaaaaaa
best lah u dpt jgk tgk hot-air balloon tu...
:)

MiYOKO SuKi said...

dah pegi situ..tp, tak singgh... :(

frust.. :(

Liza Razak said...

@Euforia Is : best sgt pegi sane.sebab ini first
time tengok :)

@Dove : ehh...nape tak dapat tengok ? mase i
pegi tu pon last day..orang macam
sardin..huhu.Nak parking pon ssh.Tak pe
nanti event ni ade lg tahun depan.boleh
la tgk

@miyoko suki : awak ade kat putrajaya ke mase
tuh??..adoii..kalau tak boleh
jumpa2..huhu

♥ bella nabila ♥ said...

even bella duk putrajaya , tapi tak sempat nak pegi T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...