Mar 8, 2011

Owhh..Platform Heels..I Love you

Tak de laa obses sangat sampai tak boleh tido kan...cuma kalau dapat lagi best!!

1- Nude Colour Platform Heels


Saya memang gila platform...dah tinggi pon masih nak pakai platform..haha.Rasanya nude colour ni ala-ala must-have colour jugak laa.Lagi pon senang matching dengan warna lain





Leopard Print Platform






Selain dari nude colour,saya suka animal print platform..Tapi setakat ni  saya belum jumpa lagi yang betul-betul cantik pada mata saya..Hopefully i can meet u all soon...tapi bukan bulan ni... :(


From Puchong With Love,


1 comments:

Nn said...

saya suke tgk heel mcmni. sambil berangan2 memiliki. tp xberani nak try pki. takut jatuh@xselesa. hihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...