Mar 31, 2011

Contest Gambar Pets Paling Comel

Saya telah ditag oleh Cik Roxy untuk join contest ini...Thanks So Much!!!



Contest ini dianjurkan oleh cik  Syazwani yang comel


Nak Join?
Ini syarat-syaratnya :


1- Wajib seorang blogger
2-  Wajib follow blog Cik Wani ni yerr
3- Contest ini berdasarkan gambar pets sahaja, tak kisah laa gambar anda bersama pets ke, atau gambar pets anda je yang posing.Masukkan hanya 1 gambar je.Ikut kreativiti pets anda berposing
4- Taip mengenai pets anda seperti : Jantina, jenis haiwan, tabiat , nama pets tersebut
5 - Wajib letak banner contest  ini di entry dan sidebar anda 
6 - Tajuk entry post anda : Contest Gambar Pets Paling Comel
7- Tagkan kepada 3 orang rakan blogger anda ( beritahu melalui shoutbox @ komen entry mereka
8- Last sekali, bila dah siap, boleh letakkan link entry post anda itu di comment entry contest ini yer

Tarikh Tutup :
31 MARCH 2011 ( sempat lagi ke ni?)


Ini gambar pets yang saya pertaruhkan..



Pernah tengok burung tido baring celah ketiak orang tak?? hehe


Jantina : Jantan
Jenis : Burung Budgerigar
Tabiat : Suka kacau orang, buat aksi head-banging, membebel
Nama : Chombee


Saya nak tag :




From Puchong With Love..


9 comments:

d_tieah said...

Gud luck.. :)

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

Liza Razak said...

tengkiuu !

Syazwani Mazlan said...

ni brung nye pengsan ke btl2 tdo ni..ekekkeke... thks join n gud luck!!! :)

Liza Razak said...

die memang betul tido tuh..hehe

Syazwani Mazlan said...

tahniah ! menang pets paling comel ! Klik sini

electrony said...

hahahahahahahahaha comel nya burung ni. nak bela burung gak ah!

Liza Razak said...

@syazwani mazlan : wahhh...terharunya !! tengkiu2

Liza Razak said...

@electrony : jom laa bela burung sama2.best tau!!

Cik Kiah said...

sukenye tengok pic ni.. pelik, cam mana 3 jenis pet leh hidup bersama... sonok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...