Mar 24, 2011

Mr Kudud Ajak Dating + Dinner at Old Town White Coffee

2 hari sudah..Mr Kudud ajak ronda-ronda...wahh best ni...Biasa laa housewife yang keje dia memerap kat rumah je..kalau orang ajak jalan pasar pon seronok..hehe.Apatah lagi kalau ajak ronda-ronda ni..

Tengah Mr Kudud panaskan enjin kereta...saya dah berpeluh-peluh gila sebab air cond tak on lagi..hadoiii....ini lah muka saya time tuh...




Aritu saya pakai eye shadow sebab dah lama jugak tak pakai.Kadang-kadang saya pakai
eyeliner je kalau keluar biasa-biasa.Malas !!




Habis je meronda-ronda saya cakap kat Mr Kudud yang saya lapa..Mr Kudud tanya nak makan mane..saya dengan gedixnya cakap nak makan A&W...alih-alih tukar pulak..tak jadi la!!Tiba-tiba teringat white coffee Old Town..ok Mr Kudud..kita gi Old Town !!






Muka Mr Kudud yang sangat serius ala-ala businessman.Asyik mengadap handphone je...huhu.Hari tuh kitorang order White Coffee + Nanyang coffee dan Asam Laksa + Curry Mee...ermm dapnyerrr !!



Ini dia muka saya yang sangat lapa...




Terima Kasih Mr Kudud ! Lain kali bawak saya jalan-jalan lagi ok...lalalala~~


From Puchong With Love..






9 comments:

. m i s s a v e r a g e . said...

wahh..
bestnye. nak jugak..

eMMe said...

Assalam Liza, suke tgk gambar u pejam mata tunjuk eyeshadow tu, sweeet sgt~

MiYOKO SuKi said...

sweet sgt korang dua niiii...

Liza Razak said...

@miss average : jom2..kita pegi petang ni.. :)

@emme :terima kasih :)

~..cik PriNCEss..~ said...

nyummm2..sy pon suke lepak kat old town white coffee jugakk..

Liza Razak said...

@miyoko suki : tima kaceh !!

Liza Razak said...

@cik princess : best kan...boleh mkn roti bakar dengan minum white coffee..nom nom

Kyra said...

kamoo shomel..sweet la pakai tudung cenggitu...mama qis tak pandai pakai cenggitu.penat membelit tapi tak jadi macam kamoo pakai.. kamoo shomel pakai apa pon cantik..lain la mama qis ni..muke seposen jek!!

Liza Razak said...

@kyra : ehh..mama qis pon cantik ape kalau pakai shawl.ni mesti belom jmp style yg sesuai..kalau dah jmp,mesti cantik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...