Apr 20, 2011

1st Contest Dari Xcyber : Pose Depan Cermin

Saya telah ditag oleh budak sweet dan comel Cik Pika untuk join contest ini..Tengkiuu banyak-banyak !!




Contest ini dianjurkan oleh Mr Xcyber ( Link Contest )

Ini dia syarat - syarat penyertaan :


1- Terbuka kepada semua warganegara Malaysia sahaja sebab mudah nak bagi hadiah
2- Follow blog Xcyber sebab mudah nak tengok kalau ada apa-apa diupdate nanti
3- Buat 1 entry anda join contest ini dengan tajuk : 1st Contest Dari Xcyber : Pose Depan Cermin
4- Letak banner picture kat atas dalam blog korang.Tak kisah laa side bar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ini
5- Gambar tu mesti laa original yang korang punya ok..tak boleh main ciplak-ciplak orang lain punya.Ramai-ramai ke atau sorang-sorang ke yang penting anda mesti ada dalam gambar itu.Picture korang boleh dalam bentuk statik atau lain-lain ..tapi terhad hanya satu gambar sahaja.
6- Tag 4 orang rakan anda yang aktif,pastikan mereka tahu mereka ditag
7- Tarikh tutup 11:59pm pada 1st May 2011
8- Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


Ok..ini dia gambar saya :





Saya nak tag 4 orang rakan saya : 








From Puchong With Love..




10 comments:

Syafiqah Hashim said...

gudluck!!! hehee...

Ct Arina said...

hey^^ thx follow. dah follow u blk. gud luck! ~_^

Liza Razak said...

@syafiqah : terima kasih !!

Liza Razak said...

@CT Arina : tengkiuu follow saya

InaAchik said...

alamak, xder gambar depan cermin sebab biasa mintak hubby yg amikkan... k2, nanti kite tangkap gambar sendiri... hehheee...

thank tag kite.
gud luck wak...

MiYOKO SuKi said...

thanks tag sy....

let me join this contest...

Liza Razak said...

@Ina Achik : kalau ade time..join laa ek...tengs btw..hehe

Liza Razak said...

@miyoko suki : u're welcome :)

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

tak reti nak buat eyeliner bawah mata tu..tsk!

Liza Razak said...

@makdara terdiva :dah cuba ke?bole tuh..mesti gojes meletup gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...