Apr 8, 2011

Hepi Besday Peloq aka Orang Tua





Hari ini 8 hari bulan April tahun 2011...Happy Birthday Mr Peloq aka Adik saya yang No 2...Ko dah umur 25 dah weii.Tak banyak benda yang aku nak cakap kat ko ni melainkan ko panjang umur dan murah rezeki...haha.Cam poyo je kan.lalala

Aku tak sabar tunggu ko balik woii.Esok aku ambik ko kat KLIA.Lepas tuh kita joli katak celebrate birthday ko..........hahaha.Tiket konsert Maroon 5 tu aku belom usha lagi tau.Justin Bieber tak mau ka??haha

Apa-apa pon kita plan bila ko balik sok ok ?? Tu je aku nak cakap.Kang aku cakap lebih ko kate aku poyo lak kan...



From Puchong With Love...










3 comments:

tqahmisdar said...

hehe.. hepi besday bakal abg ipar! maroon 5? nak ikut! nak ikut!

amal said...

happy birthday kepada beliau!:D

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

hepi befday 2 him..

comey jer awek sebelah tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...