Apr 20, 2011

Huk Aloh...Ini Bukan Barbie Doll,Ini Barbie Tua !!

Ini merupakan entry susulan kepada entry
Gua Pon Nak Mata Macam Barbie Doll Jugak




Contact lens dah beli...bila pulak nak boleh pakai kan?? Bajet teruja gila-gila pasal nama contact lens pon Super Barbie Doll...haha.Yang best pasal contact lens berdiameter besar macam ni..boleh membesarkan mata yang kecil dan sepet macam saya ni.So far saya pakai agak selesa....tapi saya cuba pakai tak lebih dari 8 jam..Untuk info pasal contact lens ini sila klik link entry di atas yer




Boolat tak bijik mata saya ? Bukan muka laa...yang tuh saya tau memang boolat.Tapi bijik mata saya.Sapa setuju sila angkat tangan macam saya !!




Nampaknya ada seorang je yang angkat macam saya ...Sapakah orangnya?Dah tentu laa Mr Kudud !! Nasib baik dia suka kalau tak mesti kena bebel....kihkih



From Puchong With Love...







16 comments:

Syafiqah Hashim said...

so cute :D

pika tak pkai2 lagi..
nty2 lahh..heheheee...

Liza Razak said...

@pika : nanti pakai tau.pastu upload kt blog.nk tengok!!

~~zaa~~ said...

salam kenal..thanks for following my blog yang biasa2 je tu.. :) u r so sweet!

AtiE aBduLLah said...

u look nice dear ;)

Liza Razak said...

@zaa : tengkiuu..

Liza Razak said...

@atie abdullah : thx so much dear

Salhah Suhot said...

cutle gilos...aku plan nak pakai mse kawen nanti...keskeskes...weih..aku nak khidmat nasihat sket lar..bile kite bleh jpe?

Munirah said...

comel lah :)

Liza Razak said...

@salhah suhot : ko nak jumpa boleh je.. nnt kita set ble nk jmp.aku pon dah lame x g shah alam ni

Liza Razak said...

@munirah : Tengkiuuu !!

alinac lover said...

cun!! cun!!!

nak amik gmbr utk letak kat blog alinac shoppe bole?? bole la ye.. :)

Liza Razak said...

boleh je..ni pon saya nak order lagi satu.kawan nak jugak yang sama colour..hehe

Dayana AZ said...

woww :) cantik!

vampire's lovex said...

bulat...bulat...nak pakai gak !! tapi sini susah nak cari,nnti balik mlysia la cari hehe..pastu nak menunjuk kat yu..kikikiki...*keji je perangai kan..haha

Liza Razak said...

@dayana az :tima kaceh !!

Liza Razak said...

@vampire' lovex : haa..nnt blk sini cepat2 beli pastu upload tau..i nk tgk !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...