Apr 25, 2011

Amateur Photoshoot @ Bakau Gruv Morib


Weekend lepas saya dan Mr Kudud bercuti di Morib atas invitation best friend kami...Best sangat.Ini dia sneek peek photography shoot poyo-poyo kitorg..nanti saya ceritakan lagi apa yang menarik di BakauGruv dalam entry yang akan datang ok?Sebab hari ni macam tak de mood pulak nak cerita panjang-panjang..hehe










From Puchong With Love...




7 comments:

tqahmisdar said...

suke gambar yg akhir tu.. santek! =)

Liza Razak said...

@tqah : tima kaceh!!

mimi said...

gamba takkan jadi secantik itu kalau empunya model tu tak cantik. tehee. like like like ! !

Liza Razak said...

@mimi : tengkiu so much!!

Ilyana Abdul Wahab said...

cantik lahh!

Liza Razak said...

@ilyana Abdul Wahab : tima kasih yerr!!

myraedora said...

nice dear..keep it up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...