Apr 27, 2011

Look Of The Day - Slow Ride



Ini outfit yang saya pakai semasa pergi berjimba-jimba dengan kawan semalam.Since saya baru dapat boot baru ni,tiap-tiap hari asyik dok tunggu bila la nak boleh bergaya dengan boot ni..hehe.So semalam laa baru dapat bergedik sakan dengan boot baru!!

Ini sebenarnya entry susulan kepada Hadiah Besday Bootylicious









What I Wore Last Night :


Pashmina - Pasar Malam
Printed Black Top - Zara
SLing Bag - F Block
Tapered Pants - F Block
Stack Of Bangles - Diva
Boots - Forever 21



From Puchong With Love....






26 comments:

alinac lover said...

peh! best2~ nak beli boot jugak ah pasni :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cantek2!!

cik yaya said...

sling bag tu cntik.. how much r?

wunny said...

awk pkai boot ngn skinny cmni sy teringt time skola dlu dress up punk girl. hehe.

safinah rashid said...

cun gile kakak <3

rara pinkmafia said...

nice boot.

cik wiwiz said...

I like your style! :)

syakey said...

slesa takkk pakai boot?? kt f21 banyak jugak boot dia yg bekenan tp apakan daya T__T

einz miszmessy said...

wah...dasat la...nampak menarik boot tu~

deeya said...

JELESH jer la dngan akak nie .. sempat jerp taw nak beronggeng bersama teman2 . besh nyer lah ! eh eh akak nampak 18 la .. ahakz !

ratusiput said...

jelesnye tgk org badan lawa ble pakai mcm2 kan.ratu ni gebu skit.rendang lak tu.kena hati2 gak kalau nk pilih baju.

mOon jOhari said...

Salam perkenalan...
nice boot...tp mOon xpandai nak bgaya dengan bOot...heheheh...

Munirah said...

smart lah ;)

Liza Razak said...

@alinac lover : cuba laa dulu...hehe..best woo

Liza Razak said...

@nuyui : tengkiuu!!

Liza Razak said...

@cik yaya : harga beg ni dalam rm50 ++ je..kat F Block Dataran Sunway,Kota Damansara.Try laa tgk..saya beli ni pon dah agak lama.Mana tau ada design lagi cantik ke

Liza Razak said...

@wunny : aah...dulu kn trend mase skolah2 ..tapi time tuh x berani lg nak pakai macam ni..hehe

Liza Razak said...

@safinah ashid : tima kasih tau!!

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : tengkiuu!!

Liza Razak said...

@cik wiwiz : terima kasih jugak!!!

Liza Razak said...

@shakey : boot ni memang selesa sgt.Pakai berjam2 pon x sakit kaki dan melecet.try laa beli kat forever 21.semlm saya g f21,ada byk design boot lawa2

Liza Razak said...

@einz miszmessy : try laa pakai..

Liza Razak said...

@deeya : dah tua dah dik oii..dah jd bini org dah pon tp still x sedar diri nak pakai pelik2 kan...hehe

Liza Razak said...

@ratu siput : saya pon kena memilih jugak..takut perut kantoii...hehe

Liza Razak said...

@moon johari : cuba laa dulu..mana tau sesuai ke

Liza Razak said...

@munirah : tengkiuu !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...