Apr 23, 2011

Belajar Sampai Mati...

Saya tak nak limitkan kebolehan saya walaupon saya hanya duduk di rumah.Nak cuba benda yang baru.Tak semestiya menjaga kebajikan suami dan rumah tangga.Dulu berniat nak sambung degree saya yang tertangguh lama tapi apakan daya duit tak berapa nak cukup lagi..hehe.

Sekarang saya minat sangat dengan photography dan online shopping blog.Tak lama lagi saya akan launch online shopping blog pertama saya..Insya Allah.


Shop @ Pypy.Lamb


Sekarang baru dalam proses mencari stok dan beberapa lagi perkara yang perlu diselesaikan.Bila semuanya dah settle, saya akan upload semuanya dalam blog ini...





From Puchong With Love...


8 comments:

Fiq Ras said...

XCITEDNYE!!!!! xsabar!! xsabar!! nak tunggu blogshop tuhh!!!!

ayien . said...

wahh online shoppng kah ?
bole lah beli bju kat sis :)

Juz Call Me Sharz said...

walaupon takde lagi tapi congratz and good luck!!!!

=D

sumaiyah mokhtar said...

wahhhh mesty best nk shopping lps ni ;)

Liza Razak said...

@fiq ras : tunggu tau..skrg baru dalam proses mencari stok..hehe

Liza Razak said...

@ayien : a ah..online shopping.mayb bulan depan br launch..tungguuu

Liza Razak said...

@juz call me sharz : tengkiuu for supporting me !!

Liza Razak said...

@sumaiyah : nnt shopping laa kat blog saya ok??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...