Apr 28, 2011

Sesi Jalan-Jalan Macam Orang Kaya @ One Utama

Semalam saya,Cik Eza dan Mr Zalli membuang masa kami dengan berjimba-jimba di One Utama tanpa tujuan...haha.Terima kasih banyak-banyak korang sebab sudi mengutip saya yang tinggal jauh di Puchong ini..haha.


Sesi mengusha baju (bajet macam nak beli kan) Gaya kena ada beb!!






Habis jalan-jalan kitorang kitorang lepak pulak kat Triple 2...haha.Bayangkan lepak dari pukul 7.30 malam sampai 1.30 pagi.Kira laa bapa lama tuh....haha.Saiko kan??




Semalam saya hanya pakai maxi hitam dan crochet cardie yang lama...huk huk..Bila tengok gambar macam tak best pulak combination kali ni...Tapi saya tetap jugak nak upload.Tak kan semua gambar nak bajet-bajet pulak kan.Yang buruk pon kena tunjuk jugak.Baru boleh belajar kan..??

What I Wore :

Maxi Dress - Pasar Malam
Vintage Belt - Cats Whiskers
Sling Bag - F Block
Oxford Boots - F Block
Paisley Shawl - F Block
Crochet Cardigan - Cats Whiskers


Ada banyak lagi entry perlepakan saya bersama Cik Eza dan Mr Zalli ni...malam ni malas nak taip banyak-banyak.Esok saya story-story lagi ok??


From Puchong With Love...




14 comments:

einz miszmessy said...

yup...mmg tak bpe kena sgt lor....tp tetap nampak bergaya...hahahaha...takpew2...next tyme mixed btol2 k??

QWERTYUIOP said...

jeles nyerrr...aishhh... ble la nak gi shopping nii? hahaha

rara pinkmafia said...

heheheheheh usha baju n buat2 mcm nk bli tu mmg penting.heee~

LidaRahim said...

bagi LR yg sempoi-semput ni dah kira ok sgt2 dah tu.. hehe

ayanuts said...

tapi tetap nmpk cute

ratusiput said...

cantik dah ni... :)

Mama Gee said...

BAGI MAMA PUN DH ORAITSSS....

Liza Razak said...

@einz miszmessy : tu laa...semlm macam x kena betul combination.ntah ape2 je..x pe lps ni kena mix n match btl2 sblm kuar umah..hehe

Liza Razak said...

@Qwertyuiop : kitorg x shopping pon..saje jln2 je..hehe

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : ya betul!!! mesti laa kena bajet2 berduit tp sbnrnya dalam purse ada 20 hengget je..hehe

Liza Razak said...

@lidarahim : betul tuh...hehe

Liza Razak said...

@ayanuts : tima kasih tau..hehe

Liza Razak said...

@ratu siput : uishh..yang ni mmg x kena lgsg combination nyer..uhuh (ayat x reti bersyukur..hehe)

Liza Razak said...

@mama gee : tima kasih !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...