Apr 28, 2011

Jalan-Jalan Bajet Orang Kaya : Gelare Ice Cream

 Location : Gelare e@The Curve, Mutiara Damansara


Kali ni sesi jalan-jalan bajet bajet orang kaya diteruskan lagi di e @ The Curve Mutiara Damansara.Kedai mana yang menjadi mangsa?hehehe

Ini dia...



Saya tak pernah makan ice cream Gelare ni.Yang ni kira first time laa.Kate pon jalan bajet orang kaya...hahaha.Actually kitorang dah makan kat Ikea sebelum.Ni kira saja gatal tekak nak makan ie cream pulak

Kitorang order ice cream waffle..so sementara menunggu waffle siap...macam biasa laa kan..camhoring dulu..hehe






Make up yang hampir luntur dek berjalan lama sangat..hehe







Haaa....dah sampai pon waffle kitorang.Actually kitorang order 2 jenis waffle.Bajet macam tak cukup..tapi 1 waffle je pon dah cukup untuk 4 orang.Memang mengenyangkan...Sumpah sedap gilerr !!







From Puchong With Love....



8 comments:

sayangku azida said...

uiii mcm sedap jer...nak test la...bajet org kurang mampu blh ker..http://www.sayangkuazida.blogspot.com/

puteri ain said...

gulp... sedap betulll.. kalau la dapat makan tu... da la panas skang ni .. hehe

Liza Razak said...

@sayangku azida : memang sedap!!...kitorg pon x berape nk mampu gak..seb baik dah ujung bln..hehe

Liza Razak said...

@puteri ain : jom makan ice cream..!! saya pon rasa nak mkn lagi...sedap sgt!!

InaAchik said...

adoyai... adalah sgt menyesal oke masuk blog ini hari ni! :p

Liza Razak said...

@ina achik : alaa..ape ssh...mr achik kan ade..ujung bln pulak tuh..hehe

Munirah said...

yumm..mahal ke?

Cik Muda Sae said...

waaaaa.....lazatnye..! saye mau saye mau....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...