Apr 19, 2011

Lady In Merah Mak Ngah

Kalau sesiapa pernah baca entry saya yang bertajuk Ada Berani Pakai Lipstick Merah Mak Ngah sebelum ni...mesti tau yang saya ingin mencuba lipstick merah mak ngah...Ini dia eksperimen pertama saya...

Mula-mula of course kena ada lipstick merah dulu kan...

Saya beli brand Rimmel London.Kod warna 170 Alarm.Tak pernah cuba pon brand ni...so far saya cuba memang agak best jugak laa.Harga pon RM19.90 je..




Setelah ditepek-tepek muka saya ni dengan mekap...ini lah dia hasilnya.Tapi memang stok tak pakai jalan-jalan laa...malu saya..






Nasib baik tak nampak macam Mak Ngah kan....hahaha.Saya tak pandai sangat mekap..ini saja yang mampu...hehe


From Puchong With Love...




27 comments:

Miznadyya~B*licious said...

sis cantik lah...len muka sis nmpak..:)

InaAchik said...

cantik ok!!!
kite x terbeli lagi lipstick merah ni...

mardhiah ismail (: said...

cantik :))

Ruby said...

suka lah style sis kat LB...*exited*
hehe...btw, lipstick merah mak ngah buat sis nmpak garang..tapi garang2 pun cantik jgee...

nelly said...

lawanya !!!

nurAMALLINA said...

akak cantik. suke tengok muka akak. :)

tqahmisdar said...

cantik je k.yong.. bley pkai bwk kluar..

btw, bile nak amik gmbr sy dgn dslr bru tu?ngeh2

monsterblog said...

You should try wearing those in public. Gorgeous you. :)

Liza Razak said...

@miznadyya Blicious : terima kasih.hehe

Liza Razak said...

@mardhiah ismail : tengkiuu..awak pon cantik jugak :)

Liza Razak said...

@ruby : nasib baik nampak garang..kalau nampak macam mak ngah..aduhh

Liza Razak said...

@nelly : tengkiuu !!

Liza Razak said...

@Nuramallina : tengkiuu tau !!

Liza Razak said...

@Ina Achik : jom upload picture lipstick merah sesame..hehe

Liza Razak said...

@tqah : ok..nnt dtg umah..kite wat photoshoot..ade berani??

Liza Razak said...

@monsterblog : tengkiuu so much !!

Syafiqah Hashim said...

woww!
you look soo hot!!!!

i like it! (:

Juz Call Me Sharz said...

seswai je!!!! kalau pakai bawak jenjalan pon takde masalah!! =D

Liza Razak said...

@syafiqah : tengkiuu..dia pon apa kurangnya..hot gitu...

Liza Razak said...

@juz call me sharz : kena tggu green light dr husband dulu.Kalau die bagi..boleh laa pakai kuar jalan2..hehe

NADDY KZAMAN said...

wahhh mak ngah merah mnyala gitu...i loike..loike byk2..he he he...

HonEyBuNNy said...

Kamu cantik.....;-)

cik muss said...

Wow :) All i can say is you look gorgeous and fresh ! Tetiba nak try pula

Liza Razak said...

@naddy kzaman : terima kasih..try laa

Liza Razak said...

@honeybunny : tengkiuu...kamu pn cantik jugak !!

Liza Razak said...

@cik muss : mari laa cuba sama2

zarifahmr said...

eh eh i pun eksaited sebena nak pakai lipstick memerah camni. tapi tak berani lagi. btw, u pakai nampak aumm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...