Apr 15, 2011

Office Kecik

Mula-mula fikir nak kerja balik...tapi bila lama sangat fikir...malas laa pulak kan...Mr Kudud pulak tak menggalakkan saya kerja balik.Sebab die tau mesti saya nak kerja butik balik.Sebab itu minat saya...

Sekarang saya sudah buat decision.Saya nak bekerja sendiri.Bantu Mr Kudud.Saya nak buat apa yang saya minat.Thank you mak,abah,adik-adik dan Mr Kudud sebab support decision saya ini.Saya tak kan sia-siakan pengorbanan anda semua.Saya tak akan menyesal....

Ini lah ofis kecik saya dan Mr Kudud.Serabut..kecik..tapi saya suka...hehe




Lagi satu...sekarang perlu lebih banyak membaca !! Buku yang Mr Kudud suruh baca pon tak habis baca lagi...haih~





From Puchong With Love...





4 comments:

. m i s s a v e r a g e . said...

office kat mane ni?
nak melawat la.

Liza Razak said...

@missaverage : ofis kecik kat rumah je...hehe

Salhah Suhot said...

wah.keje ape kak yong?

Liza Razak said...

@salhah : keje sendiri.nak buat bisnes kecik-kecik je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...