Apr 7, 2011

Shopping RM62 Pulak !!

Bulan ni macam kena badi F Block pon ada gak...baru je beli shawl dan belt, Ahad lepas beli pulak lagi...Yang kelakonya bila nak bayar mesti hujung ada RM2..haih~~


Entry saya sebelum ni saya ada beli shawl dan belt kat F Block.Total RM42..Kalau nak baca entry saya yang sebelum ini, ini dia --> ( Shopping RM42 )


Saya memang dah lama cari tapered pants..selalu jumpa memang tak berkenan.Akhirnya saya jumpa jugak dengan harga yang lagi best !! Dapat free belt lagi...



Harga : RM46


Lepas tu jumpa pulak top yang cantik.Dah laa cantik,murah pulak tuh...haih~~



Harga : RM16


Total :

RM46 (Pants) + RM16 (Top) = RM 62


Murah kan??

Ini lah rupa pants dan top tuh bila saya pakai....

Tada !!






Moral of The Story : Beli murah-murah je lain kali...haha


From Puchong With Love.....




19 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..comey la top tu..
murah xsemestinye xcantik..kan2??

Liza Razak said...

betul tuh...yg penting kena pandai cari..hehe

rosida said...

cantekkk la lizaa...shoe tu mna nak beli?? tak pandai nak dress up sebenarnya! hikhik...

InaAchik said...

tapered pants tak sesuai ngan kite sebab peha kite cam peha ayam belanda... sedey sudah... :(

Liza Razak said...

@rosida : shoe tuh beli kat F Block, Sunway Giza,Kota Damansara.Dalam RM49 je kot...hehe

Liza Razak said...

@Ina Achik : Jgn laa cedey2..Beli harem pants tak pon maxi skirt..mesti gojess!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun la...teringin nak dress cam nie..tapi takut..kena kutuk ngan en asben yang sangat2 xmenyokong bininya berfesyen...takut bini kena ngorat la tue..kakakakakak *perasan kejap kan... :P*

MiYOKO SuKi said...

weeeee...cntiknye tapered pant tuuu....

rasa cam segan nk pakai sbb pahaku bak drumstik yg besar gedabak...

Shu Shinju said...

lawanyeeeee.....

Liza Razak said...

@purplelicious : betul tuh.kdg2 diorg takut kite gojes sgt.sekali2 cuba laa dress up..mesti gojes gitu :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : tak besa pon..tak cuba lagi mane tau kan...

Liza Razak said...

@shu shinju : tima kacih !!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

meletopss..nak pakai tp x sesuwei ngan kite hukhukhuk..tp u pakai nmpak stylo yang..
akak suka! ;)

ur 341 follower ;)

Miznadyya~B*licious said...

sis f block kt mne??nk g jgk..seronok sis shopping kt stu..:)

sYa MieLL said...

akak..nnt jom shopping F block sesama..hehe..
cun2..cantik lg gojess..=)

Liza Razak said...

@Pinky Momma : Thank you akak !!

Liza Razak said...

@Miznadyya Blicious : F block yg saya pergi ni kat Sunway Giza, Dataran Sunway, Kota Damansara.try laa pergi...murah tau

Liza Razak said...

@Syamiell : thank you...a ah kan..nnt kita pergi sesame...best skit kan..ini asyik pergi ngan Mr Kudud je..boring gak..ahaha

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

org kurus pakai apepun cantik dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...