Apr 26, 2011

Jahatnya Kamu

Ini adalah entry tidak puas hati saya kepada Mr Chombee kerana telah menghilangkan 6 keypad handphone saya.Haih~ kalau ada sms masuk je..time nak reply kena laa agak-agak huruf apa...ishh...



Tak cukup dengan itu...handphone saya pulak hang....dah 2 minggu ni tak boleh nak on.Bila boleh on,tak boleh nak tekan pulak button yang ada tuh..haih~

Nampak gayanya kena beli handphone baru dah ni..

Ni dia budak yang mengopek bijik keypad sampai hilang





Mr Kudud..belikan handphone murah kat saya boleh tak?? Apa?? Nak belikan Blackberry !! Biar betul!! (Nampak sangat menipu...jangan harap nak dapat...hehe)



From Puchong With Love....



13 comments:

ain frenky n BLog said...

hahaha klka2,,,hilang tuan dia pnyaa keypd..hahaksss,,ncet broolaa jwan nyaa,,hee :)

fyezah hasbullah said...

lahh , hee,, ingatkan mr chombee tuh org .. rupanya ,, burung .. nampak gayanya mmg sis kena beli handphone barulah gomaknya :)

hee .. im ur new follower sis :)

Syafiqah Hashim said...

woww! nakal nya chombee ni..
dh la suka buli chicken..
skrg koyak kan keypad phone pulak..hehee..
nakal2..mengalah kan baby..hehe

SR 27 said...

baby x nakal?? diapun sama gak... lagi ligat...

SR 27 said...

baby x nakal?? dia pun sama gak.. budak betuah tu lagi ligat...

Liza Razak said...

@ain frenky n blog : tu laa.nmpk gayanya kena beli hp baru...huhu

Liza Razak said...

@fyezah hasbullah : chombee ni memang nakal sgt.sampai kena beli hp baru...haih~~

Liza Razak said...

@pika : tu laa...nakal gile.baik bela baby lagi senang.hari-hari kena mengasuh dia ni...suka lari2 dlm rumah

Liza Razak said...

@mr zalli : baby lagi laa nakal.si chombee pon dah x larat nk lyn

rara pinkmafia said...

wahhhh noty nya chombee.tp kalau dpt tukar bb fiza kena say thnks to chombee.hehehe

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : memang notty sgt..kalau laa dpt tukar bb kan best..huhu

amna said...

comel sangat chombeee :D
lepas ni suh chombee buat show ke ape utk kumpul dana beli nset baru ^^ kikiki

Liza Razak said...

@amna : comel tapi jahat giler!! kalau suruh buat show tuh memang x dpt laa rasenye...suruh kopek henfon die nak laa...hehe..ni pon pakai henfon buruk je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...